Колосов Олександр Миколайович Одеса відгуки
|
|
Єфросинія | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Колосов Олександр Миколайович Одеса відгуки
Панове форумчани, дайте пораду, хто проходив лікування в уролога Колосова Олександра Миколайовича, як вам лікар?
|
|
| |
ІтанНовгородцев | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| З усіма чоловічими проблемами раджу звертатися до Колосова О.М. Так вийшло, що мені довелося звернутися до уролога через деякі проблеми, які вже залишилися в минулому. Можу твердо сказати, що цьому лікарю можна завжди довіряти, оскільки Олександр Миколайович - справжній професіонал і дуже проста у спілкуванні людина. Не кожен лікар так серйозно береться за справу і постійно відстежує результати.
|
|
| |
Вишневський | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Відмінний фахівець. Допоміг мені впоратися з моєю проблемою. За це мені б хотілося сказати йому велике спасибі. На мій погляд, це дуже професійний і компетентний лікар. Що ж стосується особистих якостей, то і тут все чудово - доброзичливий, уважний, привітний. Рекомендую!
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Лікар дуже хороший. Складається таке враження, що немає взагалі нічого такого за його спеціальністю, чого б він не знав. Прямо молодець! Усе розповів, причому зробив це доступно і зрозуміло. Я йому вдячна!
|
|
| |
Zhorikk | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Однозначно професіонал! Лікування призначає адекватне, до проблеми підходить із розумінням. Не лікар, а чарівник.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Істинний лікар! Допоміг вирішити низку проблем у родині! Шалено раді, що є ще такі люди, як Олександр Миколайович, і що нам пощастило до нього потрапити! Його компетентність і людяність, а також різнобічний підхід до проблеми захоплюють! Хочеться, щоб лікарі всі були такими, так може і хворіли б ми менше.
|
|
| |
Кочетков | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Колосова протягом 2-х років - поки влаштовує все на 100%. Ставлення хороше, індивідуальний підхід!
|
|
| |
Октавій | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Колосов Олександр Миколайович один із найбільш грамотних і відповідальних лікарів. Він точно визначає діагноз, призначає ефективне лікування, дуже уважний до пацієнтів. Його девіз - повернути і зберегти здоров'я! Побільше б таких чудових лікарів!
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Олексій Миколайович пояснює все просто і детально, огляд пройшов досить швидко. Лікування і призначення конкретні. І найголовніше - не було викачування грошей шляхом призначення мільйона всяких аналізів. Рекомендую! Залишилося дуже приємне враження!
|
|
| |
Astrid | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Будь ласка скажіть, як я можу зв'язатися з цим лікарем?
|
|
| |
Zhorikk | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 0967424737 - контактний телефон доктора Колосова.
|
|
| |
Білояр | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Професіонал! Усі дії точні й делікатні. Максимально безболісно проводить ситуативні маніпуляції, уважний до пацієнта.
|
|
| |