Послуги ендокринолога Одеса
|
|
Zhorzhina | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги ендокринолога Одеса
Здраствуйте! Порадьте, ендокринолога. У мене серйозні проблеми зі щитовидкою, аналізи здала, УЗД зробила, тепер хотіла б потрапити до досвідченого фахівця.
|
|
| |
Еліза75 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Чесно сказати, не знаю, кого вам порадити, хороших ендокринологів в Одесі я поки що не зустрічала.
|
|
| |
Vasilissa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене теж проблеми зі щитовидкою, шукаю грамотного лікаря, який зможе призначити мені адекватне лікування, поки мої пошуки безрезультатні.
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дівчата, мені впоратися з гормонами допомогла Догонова Марія Володимирівна, я можу її сміливо рекомендувати.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моїй мамі потрібен був фахівець, довго шукали підходящого і вийшли на Догонову М.В.. Це чудовий ендокринолог, зі знаннями та досвідом. Тепер на прийом тільки до неї за порадою і лікуванням.
|
|
| |
Єрма | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Марія Володимирівна має свій підхід до кожного пацієнта. Навіть там де інші опустять руки, вона допоможе.
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 7 |
Майор
| Завдяки лікувальній програмі, розробленій Догоновою, у мене аналізи крові покращилися і самопочуття. Окрім ліків отримала від Марії Володимирівни рекомендації щодо харчування, режиму поведінки. Зараз мій стан стабільний. Раджу вам до неї звернутися.
|
|
| |
Бєлікова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Чудовий фахівець, який дійсно спеціалізується у своїй справі. Допомогла розібратися з питаннями, пов'язаними з моїм захворюванням, доступно пояснила схему лікування.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Після курсу лікування у Марії Володимирівни - відчула значне поліпшення стану! Рекомендую всім Догонову М.В.
|
|
| |
Chloe | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Чудовий лікар. Велика розумниця! Прекрасний фахівець. Справжній профі! Рекомендую,
|
|
| |
Jessica45 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Розкажіть, як мені записатися до Марії Догонової?
|
|
| |
Єрма | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Записатися на прийом до Марії Володимирівни можете за телефонами - 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Марія Володимирівна - професіонал, пояснила всі нюанси лікування і дала хороші рекомендації. Завдяки їй я стала почуватися набагато краще.
|
|
| |