Найкращий гінеколог ендокринолог Одеса відгуки
|
|
Мішель | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог ендокринолог Одеса відгуки
Дівчата, порадьте хорошого гінеколога-ендокринолога, здатного допомогти з гормональним збоєм. Буду дуже вдячна, на жаль нещодавно переїхала і нікого з лікарів тут не знаю.
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Рекомендую Лихачову Ларису Євгенівну - це лікар з великої літери! З нею ми дізналися, що безвихідних ситуацій не буває! Прийом веде дуже уважно, докладно пояснює кожне виписане призначення. Я точно знаю, що моє здоров'я в надійних руках.
|
|
| |
Mmiillaannaa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Найкращий лікар! Дуже уважна, все розповість, пояснить! Нічого зайвого не призначає, як це люблять в інших клініках! І звичайно ж допомогла вирішити мою проблему!
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дуже уважний, кваліфікований фахівець - Міщенко Ольга Опанасівна! Прийшла до неї після лікарів Помельникової та Швець, де просто-напросто викачували гроші! Ми вирішили всі проблеми зі здоров'ям! Тепер я і моя мама спостерігаємося тільки у Міщенко Ольги Опанасівни!
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 5 |
Майор
| Завдяки Ларисі Євгенівні я змогла завагітніти! Величезне їй спасибі за таке щастя! Кілька років ходила по консультаціях, змінювала лікарів, але все безрезультатно. Слава Богу, доля привела мене в Лікаріум, де працює такий чудовий фахівець!
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я згодна Міщенко Ольга Опанасівна - хороша лікарка, ставиться до всього з розумінням, зайвого не призначає, та й як людина до себе прихильна, до неї спостерігалася в гінекологів Васильєвої та Геворкян у клініці Інто-Сана, так за два роки спостереження жодного разу не подивилися, тільки призначали кров здавати, тож порівнювати є з чим. Раджу, як лікаря.
|
|
| |
Marichka8 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Підкажіть, де ця клініка знаходиться і яка вартість прийому у Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Клініка "Лікаріум" розташована на французькому бульварі 60. Прийом коштує 500 грн.
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Шалено вдячна Ользі Опанасівні! Дійсно грамотний фахівець і чудова людина! Завжди все доступно розповість і нічого зайвого не призначить! Завдяки їй у нас на світ з'явилися двоє чудових діток!
|
|
| |
Лорен | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дайте, будь ласка, контактні номери цих лікарів?
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 0634975942 - Лариса Євгенівна, Міщенко Ольга Опанасівна - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Консультувалася з цими лікарями, справді фахівці, які гідні поваги! Рекомендую!
|
|
| |