Найкращі нутриціологи Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі нутриціологи Одеса
Доброго ранку! Викликає інтерес, які нутриціологи у нас в місті найкращі з найкращих? Хочеться почути вашу думку про таких знавців нутриціології.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але не змогла знайти грамотного лікаря. У разі, якщо ви знаєте про такого лікаря, який вам надав допомогу, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б дізнатися з перших рук, які лікарі в реальності найдостойніші, а то я вже давно в пошуку і мої результати катастрофічні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я можу не погодитися з вищевказаною думкою, лікувалася, у нас є такі лікарі, які на 100% найграмотніші в такій медичній класифікації, і я хочу їх порекомендувати, це - нутриціологи Кузьмінова Катерина Валеріївна і Решетник Катерина Володимирівна.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Худну під керівництвом нутриціолога Катерини Валеріївни Кузьмінової! Вона професійно підібрала для мене особисту програму. Вона у своїй справі - професіонал.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Тривало шукала хорошого дієтолога-нутриціолога. І ось мені посміхнулася удача! Порекомендували Решетник Катерину Володимирівну - це найпрофесійніший нутриціолог у моєму житті. Вона єдина у своїй спеціалізації, змогла допомогти мені набрати вагу.
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| На мій погляд, найкращий нутриціолог-дієтолог Кузьмінова Катерина, вона зробила нереальне - допомогла мені скинути ненависні кілограми. Вдячна від щирого серця! Майстер, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію.
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Повністю згодна, знаю Решетник Катерину. Скажу про неї, як за найкращого нутриціолога у своїй спеціалізації. Можу її рекомендувати.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Високоповажні відвідувачі сайту, зацікавили ці лікарі, чи можете надати контактні дані про цих фахівців?
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Залишаю, з радістю - Катерина Валеріївна Кузьмінова приймає в клініці Доктор Благо Плюс на вул. Дмитра Донського 2а/7, особистий телефон 0931536900
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 11 |
Майор
| Залишаю вам інформацію - нутриціолог Решетник приймає віддалено, особистий телефон 0636093278.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Істину написали, що Решетник і Кузьмінова Катерина найграмотніші лікарі в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім них, більше немає до кого піти.
|
|
| |
Барсукова | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже вдячна за ваші рекомендації!
|
|
| |