Найкращий дитячий психолог Одеса
|
|
Ірка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дитячий психолог Одеса
У мене син став дуже агресивним і некерованим. Може ви знаєте хорошого дитячого психолога? Будь ласка напишіть, про цього фахівця.
|
|
| |
БогданЯ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Вона дуже хороший дитячий психолог. Швидко прибрала в нашої дитини агресію. Нормалізувала поведінку. Величезна подяка Гончаровій Тетяні Сергіївні за допомогу.
|
|
| |
МаняГ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Нам дуже пощастило, що ми звернулися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Найкращий дитячий психолог. Допомогла врегулювати наші стосунки з дитиною. Нормалізувала поведінку та емоційний стан дитини. Велике спасибі Тетяні Сергіївні за допомогу.
|
|
| |
СтепанЕ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Допомогла гармонізувати наші стосунки із сином. Найкращий дитячий психолог. Залишилися дуже задоволені результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни. Рекомендуємо звернутися до неї, як до найкращого фахівця.
|
|
| |
ЕваЛ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Нам допомогла врегулювати складний емоційний стан у дитини. Дитина дуже важко перенесла смерть бабусі. Найкращий дитячий психолог. Я вам раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
МоняГ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Найкращий дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна. Це я вам точно кажу. Прибрала у дитини нічні страхи. Повністю нормалізувала поведінку в дитини. Син став всю ніч спати і не прокидатися. Велике спасибі Гончаровій Тетяні Сергіївні за допомогу.
|
|
| |
ЛюдаА | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ми з великою вдячністю згадуємо Гончарову Тетяну Сергіївну. Це справжній професіонал. Найкращий дитячий психолог. Прибрала швидко агресію в дитини. Змогла гармонізувати емоційну напругу. Дитина стала спокійною і доброю, такою як була.
|
|
| |
АртурК | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я знаю тільки одного хорошого дитячого психолога, який зміг нам допомогти. Це Гончарова Тетяна Сергіївна. Допомогла прибрати страхи у дитини. Врегулювала поведінку. Син із задоволенням ходив на заняття до Тетяни Сергіївни. Дитина моя стала весела і життєрадісна.
|
|
| |
ГолдаГ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене син мій раптом став бити дітей. Я звернулася по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Найкращий дитячий психолог. Відмінний фахівець. Допомогла нормалізувати поведінку дитини. Залишилася дуже задоволена результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни. Рекомендую.
|
|
| |
ФедяР | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже потребуємо допомоги Гончарової Тетяни Сергіївни. Дитина моя стала дуже мовчазною і похмурою. Будь ласка, підкажіть де вона працює?
|
|
| |
Ірка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Велике спасибі всім. Тепер я знаю до кого мені треба звернутися по допомогу. Будь ласка, напишіть де приймає Гончарова Тетяна Сергіївна. Може є номер телефону психолога, то напишіть.
|
|
| |
МаняГ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |