Людмила Миколаївна Левіна Одеса відгуки
|
|
Ростислава | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Людмила Миколаївна Левіна Одеса відгуки
Хочу укласти декларацію з грамотним сімейним лікарем із приватної клініки. Радять Левіну з Лікаріуму. Що можете сказати щодо цього лікаря?
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Дуже уважний і чуйний лікар. З особливим підходом до кожного пацієнта, з розумінням і співпереживанням ставиться до пацієнта. У моєму випадку підібрали лікування виходячи з того, що я годую грудьми і багато чого мені не можна. Дає безліч роз'яснень і рекомендації щодо аналізів.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Відмінний, грамотний лікар. І приємна у спілкуванні людина. Здоровий підхід до всіх проблем і рідкісна якість - здатність логічно і дохідливо пояснювати проблему і методи позбавлення від неї пацієнту.
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Відмінний фахівець Людмила Миколаївна. Знаючий і люблячий свою роботу, це видно відразу на першому прийомі. Дуже якісно і відповідально підходить до справи. Ґрунтовно розбирається з усіма тонкощами. Призначене лікування допомогло, нормалізувався тиск, підвищилася працездатність.
|
|
| |
Basil1402 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Хороша, добра лікарка, яка вміє працювати з пацієнтом, спокійно все пояснить, підкаже, розповість, як правильно лікуватися.
|
|
| |
Lawrence | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До Людмили Миколаївни ходжу не перший рік. Я дуже рада, що знайшла свого лікаря. Відносини побудовані на довірі, що важливо. Дуже тактовна, професійна, грамотна, людяна. Лікар з великої літери. Усім рекомендую.
|
|
| |
Arkhip | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже уважна, швидко і дуже конкретно, ніякої зайвої діагностики, а найголовніше, дуже чуйна! Усім рекомендую знаходити таких лікарів!
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Спостерігаюся у Людмили Миколаївни вже дуже багато років і цілком ручаюся за свої слова! Огляд проводиться на найвищому кваліфікаційному рівні! Це той лікар, яка чуйно вислухає всі скарги, проведе ретельний огляд і підбере грамотний курс терапії! Одним словом, зараз складно знайти професіонала своєї справи, і я дуже радий, що мені зустрілася Людмила Миколаївна, яка не тільки грамотний фахівець, а й людина доброї душі!
|
|
| |
Аеліта | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна, у міру можливості, у складних ситуаціях, завжди допоможе пацієнту і постарається вилікувати його.
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Приєднаюся до позитивних відгуків. Спостерігаюся у Людмили Миколаївни більше 2-х років. Дуже індивідуальний підхід, адекватність, професіоналізм, ввічливість, тактовність, турбота про пацієнта - це все про лікаря Левіну. Лікар, який контролює моє здоров'я вже тривалий час. Рекомендую всім, хто шукає професійного і гідного сімейного лікаря.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Лікар Левіна володіє знаннями у всіх сферах медицини. Дуже грамотний фахівець. Доступно все пояснила, нічого зайвого не призначила. Сподобалася своїм чуйним і уважним ставленням до мене.
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Скажіть, як можна записатися до Левіної Л.М.
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Даю телефони Вам телефони клініки Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. Телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |