Лікар ендокринолог Одеса
|
|
Анеля | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар ендокринолог Одеса
Робила сьогодні УЗД щитовидки, виявили вузол 15 * 9 мм. Хто знає розумного лікаря - ендокринолога в Одесі, порадьте.
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Досить давно перебувала в пошуках лікаря ендокринолога. Знайшла не тільки лікаря в особі Марії Володимирівни Догонової, а й справжню причину своєї недуги. Рекомендую як компетентного лікаря!
|
|
| |
Светослава | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар! Людина з великою літерою. Таких лікарів би побільше. Тільки позитивні емоції. Небайдужа до пацієнтів.
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Догонова Марія Володимирівна - чудовий фахівець. Наполегливо, послідовно, конкретно і скрупульозно аналізує кожен етап лікування, змушує своїх пацієнтів усвідомлено підходити до цього. Особисто я дуже вдячна Марії Володимирівні і рекомендую вам до неї звернутися.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Приголомшливий лікар! Справжній фахівець. Завжди грамотно підходить до лікування, ввічлива, уважна, за що величезне їй спасибі!
|
|
| |
Елен | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Марія Володимирівна - чудовий відповідальний лікар, товариська, добра людина. Вона допомогла налагодити гормональний фон, і настала довгоочікувана вагітність, за що я їй дуже вдячна! Ефективність роботи 100%! Дійсно, лікар з великої літери!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 7 |
Майор
| Я і моя мама спостерігаємося у Марії Володимирівни - і обидві в захваті! Професіоналізм і компетентність на найвищому рівні. Грамотні та своєчасні рекомендації. Таких лікарів побільше б...
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Хороший ендокринолог, вона допомогла налагодити гормональний фон. Виявляється симптоми вже давно проявлялися, просто я не пов'язувала їх із проблемами здоров'я. А коли стала обстежуватися, тоді все і з'ясувалося. Марія Володимирівна зрозуміло пояснила, що і як у мене. Після курсу лікування результати покращилися, я й сама це відчуваю. Пощастило, що вчасно це все виявилося, доктор Догонова молодець, як фахівець компетентна.
|
|
| |
Русаліна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Доброго здоров'я всім! Підкажіть у якій клініці я можу знайти Марію Володимирівну і скільки ви давали за прийом?
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 10 |
Майор
| Лікарку Догонову ви можете знайти на Французькому бульварі 60 у клініці Лікаріум, за первинний прийом я давала 600 грн.
|
|
| |
Нільс | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скажіть, будь ласка, у цій клініці існує попередній запис і як записатися?
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Так, існує - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Тейлор | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Результат лікування просто чудовий! Я почуваюся просто чудово, а за це спасибі лікарці Догоновій. Вона справжній професіонал своєї справи!
|
|
| |