Уролог андролог Одеса Приморської район
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог андролог Одеса Приморської район
Усім доброго вечора! Виникає інтерес, які андрологи в нашому мегаполісі найграмотніші? Хочеться почути вашу точку зору про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але не змогла знайти досвідченого лікаря. У тому разі, якщо ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг позбутися хвороби, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Було б цікаво бути в курсі, які медичні працівники наразі найдостойніші, а то я вже довго в пошуку, і мої висновки сумні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу не погодитися з попередньою городянкою, знаю, у нас є такий лікар, який на 100 відсотків найкращий у даній медичній класифікації, і я можу його радити, це - лікар андролог-уролог найвищої кваліфікації Колосов Олександр Миколайович.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Повністю згодна, була на прийомі у Колосова Олександра Миколайовича. Скажу про нього, як за грамотного лікаря в цій сфері. Поставлений мені діагноз міг закінчиться операцією, але за допомогою андролога Колосова обійшлося все благополучно. Я хочу його рекомендувати.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Точно, Олександр Миколайович Колосов - це чудовий лікар! Я йому вірю! Мабуть, на поточний день, таких фахівців можна перерахувати на пальцях лише однієї руки за весь час. Найголовніші причини рекомендувати андролога Колосова - це навичка, постійне бажання підвищувати майстерність, отже, володіння актуальними уміннями, а також повне й доскональне оповіщення пацієнта.
|
|
| |
Власій | Повідомлення # 7 |
Майор
| У кого хвороби в частині андрології, я раджу доктора Колосов. Сам до нього звертався вже багато разів. Лікар з'ясував усе до суті й не просто позбавив симптомів, а й причину усунув. Постійно і всім буду рекомендувати цього лікаря.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 8 |
Майор
| З моєї точки зору, найкращий лікар Колосов, він зробив неймовірне - допоміг мені вилікувати чоловіче безпліддя. Вдячний до глибини душі! Професіонал, який постійно розвивається, весь час підвищуючи професіоналізм. Лікар, який намагається і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Поважні громадяни, підігрів інтерес цей лікар, можете надати контактні дані про цього лікаря?
|
|
| |
Лама | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Підхід до лікування індивідуальний, а в разі порушення плану і правил лікування може навіть і насварити! А найголовніше - лікує без антибіотиків і всіма можливими безпечними методами!
|
|
| |
Alba | Повідомлення # 11 |
Майор
| Надсилаю вам інформацію - уролог-андролог Колосов працює в МКЛ № 10 Малиновського 61, телефон для запису 0967424737.
|
|
| |
Надія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду сказали, що Колосов Олександр Миколайович найкращий фахівець у місті, знаю на власному досвіді. У цій спеціалізації, крім нього, більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |