Гінеколог Одеса вартість
|
|
Ребекка | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса вартість
Дівчатка, підкажіть будь ласка хорошого гінеколога для дорослих в Одесі, який не виписує противірусні свічки тощо. Потрібна доказова медицина.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я раджу звернутися до Міщенко Ольги Опанасівни в клініку Лікаріум. Хороший чуйний лікар, дійсно небайдужий професіонал. Допомагає не вперше, за що дуже вдячна і готова рекомендувати її всім.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Це дійсно лікар з великої літери і прекрасна людина! Всім дівчатам і жінкам рекомендую звертатися до Ольги Опанасівни!!! Дуже вдячна їй за проведене лікування!!!
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Завдяки цьому прекрасному лікарю, 2 роки тому в нашої сім'ї з'явилася донечка Ганнуся. Я дуже вдячна їй і щаслива. Рекомендую і Вам дівчата, жінки прийти і придбати своє щастя разом з Ольгою Опанасівною!!! Успіх гарантований!!!!
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Відмінний фахівець. Я переходила свого часу до десятків гінекологів - були проблеми з гормонами. Відтоді, як потрапила до Ольги Опанасівни, ось уже років сім ходжу тільки до неї. Народила доньку, вилікувала всі свої проблеми. Дуже рекомендую!
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ви забули тут згадати ще одного талановитого гінеколога, який працює в цій клініці, - це Лихачова Лариса Євгенівна. Чудовий лікар, який не призначає непотрібного лікування! Все чітко і зрозуміло. Будь-яке лікування розписує - пояснює якщо потрібно.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Так, ви маєте рацію за Ларису Євгенівну, мені тепер не важливо, в якій клініці вона працює - я її знайду скрізь! Рекомендація на 100%!
|
|
| |
3Дарья3 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже хороший гінеколог! Дівчата, якщо шукаєте гінеколога, йдіть до Лариси Євгенівни!
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Знаю Ларису Євгенівну не один рік, як дуже уважну, чуйну людину, надзвичайно компетентного, відповідального лікаря. Лікування - доступне, ефективне. Спілкування з нею - завжди приємне, змістовне.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Приємна лікарка, максимальна увага до пацієнта, докладні пояснення та відповіді на запитання. Консультацією та оглядом задоволена. Міщенко Ольга Опанасівна - фахівець у своїй справі.
|
|
| |
Береслава | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Вдячна Лихачовій Ларисі Євгенівні за успішне лікування патології шийки матки. Перед процедурами лікар завжди дохідливо пояснювала всі нюанси, відповідала на всі мої запитання зрозумілою мовою. Рекомендую, дуже розумний фахівець!
|
|
| |
gorgia67 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дивлюся в цій клініці працюють хороші гінекологи, розкажіть, де вона знаходиться і як записатися?
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Клініка Лікаріум розташована на Генуезькій 1/2, записатися в неї можете за телефонами - (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87.
|
|
| |