Масаж йоні Одеса відгуки
|
|
Elen4ik | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масаж йоні Одеса відгуки Усім привіт! Шукаю рекомендації щодо йоні масажу в Одесі. У когось був такий досвід? Які фахівці вам сподобалися?
|
|
| |
Анастасія87 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Здрастуйте! Я відвідувала масажиста на ім'я Андрій у районі Аркадії. Але, на жаль, мій досвід не був позитивним. Він був занадто грубий і використовував занадто багато масла. Внутрішньовагінальний масаж особливо був неприємний і викликав біль.
|
|
| |
ВалентинA | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Добрий день! Я також спробувала пройти масаж йоні з Сергієм на проспекті Шевченка, щоб допомогти з моєю проблемою з аноргазмією. На жаль, це не допомогло. Однак, після того як я звернулася до остеопата-сексолога Забранського Владислава Володимировича та пройшла курс звичайного гінекологічного масажу, симптоми аноргазмії у мене зникли.
|
|
| |
Nadina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Доброго дня. Мій досвід також був невдалим - я зверталася як до гінеколога, так і до психолога-сексолога, але, на жаль, без будь-якого результату.
|
|
| |
Ірена | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені рекомендували відвідати Забранського Владислава Володимировича, я у нього пройшла кілька сеансів масажу, що значно допомогло мені впоратися з моїми симптомами вагінізму.
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я звернулася до Забранського за порадою подруги. Пройшла в нього кілька сеансів і в мене зникла фригідність. Я знову стала відчувати бажання і отримувати задоволення від сексу.
|
|
| |
Evgesha | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моя подруга порадила мені Забранського Владислава Володимировича як дуже хорошого сексолога й остеопата. Після кількох сеансів масажу мої симптоми аноргазмії повністю зникли.
|
|
| |
Elen4ik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| О, дякую всім за вашу інформацію! Може хто-небудь поділитися контактними даними Забранського Владислава Володимировича?
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звичайно, ось його номери: +380677844314, +380634877825, +380509935792, +380487010704.
|
|
| |
ДаШуЛя | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Йоні масаж слугує зміцненню фізичного та психологічного здоров'я. Я регулярно користуюся його перевагами для поліпшення кровопостачання органів малого таза, стимулювання гормонів і зняття психологічного напруження.
|
|
| |