Хороші урологи Одеси відгуки
|
|
Бертіна | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші урологи Одеси відгуки
Добрий день, пишу тут і хочу отримати ваші рекомендації щодо лікаря уролога. Потрібні рекомендації з приводу уретриту? Потрібні контакти і дані грамотного лікаря, порадьте якщо в курсі.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Готова порекомендувати щонайменше двох лікарів-урологів Ставнічого О.С. і Колосова О.С., які на 100 відсотків найкращі в цій професії та до них можна звертатися без побоювань за своє самопочуття.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| На мою думку, у лікаря Колосова досить-таки високий професіоналізм і досвід, він у всьому розбирається. Олександр Миколайович зміг надати допомогу, мені провели кілька обстежень і призначили лікування, яке я вже приймаю. Загалом, мені комфортно було на прийомі. Я раджу цього лікаря, вже є позитивний результат.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Найкрутіший лікар! Робив мені двічі операцію з видалення гострих кондилом у зоні паху - безболісно, професійно. Я дуже сильно боявся оперативного втручання в цій частині тіла, але мої страхи розвіялися.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Прекрасний, кваліфікований, уважний до пацієнтів лікар Ставничий, фахівець своєї справи! Використовує індивідуальний підхід до кожного хворого.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Кілька років спостерігаюся у лікаря Ставнічого. Завжди отримувала не тільки професійне лікування, а й моральну підтримку. Грамотний, компетентний, не байдужий до чужого болю. До такого лікаря приємно йти на прийом і нічого не боятися. Рекомендую всім, у кого є проблеми з урології.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Найкращий це Колосов. Я від нього в захваті. Розумний, чуйний, уважний, добрий. Коректний, завжди грамотно відповідав на запитання.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Звертався на консультацію до уролога Ставнічого. Роботою лікаря залишився задоволений. Спеціаліст кваліфікований, уважний. Приголомшливий лікар, майстер своєї справи. Огляд веде акуратно, питання ставить делікатно. Я дуже задоволений, що саме до нього звернувся.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Ставнічій Олексій Сергійович - телефон для зв'язку 0961258886
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| 0967424737 - Олександр Миколайович Колосов, звертайтеся, не пошкодуєте!
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Спасибі за хороших фахівців!
|
|
| |