Грамотні ЛОРи Одеса
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Грамотні ЛОРи Одеса
Доброго ранку! Запропонуйте мені кваліфікованого ЛОРа, який може допомогти вилікуватися, а не призвести до тяжких наслідків. Хочеться почути про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за відгуками колег.
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені причому цікаво дізнатися про такого фахівця, а то я вже в пошуку. Якщо ви натрапляли на такого лікаря, дайте пораду, до кого краще звернутися, щоб досягти позитивного ефекту.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 3 |
Майор
| Ми в марному пошуку розумного отоларинголога. Якщо хтось натрапляв на такого фахівця, дайте пораду, до кого краще прямувати.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я відшукала такого отоларинголога - це Чупа Юлія Олександрівна, чудова лікарка, незрівнянна у своєму напрямку. Мені допомогла вилікувати хронічний тонзиліт. Можу її вам рекомендувати!
|
|
| |
Zhiger | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А я знайшла допомогу в особі знаючої молодої лікарки Гурської Тамари, вона, дослідивши мої аналізи, виписала лікування, за допомогою якого мені вдалося впоратися з хронічною хворобою.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 6 |
Майор
| Я дуже вдячна Чупі Юлії, вона єдина в Одесі, яка на практиці допомогла мені вилікувати алергічний риніт.
|
|
| |
Дєдова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже вражена роботою Гурської Тамари - це досвідчений професіонал. Вона детально знає свою специфіку. Раджу її всім, хто хоче вилікуватися.
|
|
| |
СофіяС | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Шановні панове! Мене зацікавила Гурська Тамара, буду рада, якщо залишите її дані.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна зараз веде прийом у клініці Лікаріум, що розташована на Французькому бульварі 60, телефонуйте і записуйтеся - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88, насправді хороший фахівець.
|
|
| |
Горячева | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| А я хочу записатися до Чупи Юлії, дайте її дані?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Юлія Олександрівна приймає в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60, контакти для запису - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Андріана78 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чисту правду сказали, що Чупа Юлія Олександрівна та Гурська Тамара Валеріївна - найзнайоміші лікарі в Одесі, знаю на власному досвіді.
|
|
| |
Цезар | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Вдячна за добрі поради.
|
|
| |