Флебологи на Торговій Одеса
|
|
Zafa | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флебологи на Торговій Одеса
Хочу пройти обстеження вен на ногах, а то щось не подобається мені їхня регулярна втома. Боюся, варикоз підкрався непомітно. Порадьте грамотного флеболога.
|
|
| |
Звєрєва | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я відвідувала флеболога Залевського Дмитра, зробила склеротерапію. Усім задоволена, лікар уважний і педантичний, сумлінно і якісно виконав роботу. Рекомендую.
|
|
| |
Chloe | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Прийшла з проблемою варикозного розширення вен на нозі до Дмитра Михайловича. Лікар дуже приємний, уважний, оглянув мене, все детально розповів. Призначив лікування, розповів усі етапи. Я дуже задоволена! Буду тепер спостерігатися тільки в нього!
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Хочу порекомендувати Чайку Михайла Олександровича! Дуже уважний, добрий і грамотний лікар. Вислухав усі скарги, провів ретельний огляд, правильно поставив діагноз, призначив ефективне лікування. Дуже рекомендую його як судинного хірурга і флеболога.
|
|
| |
Вешняков | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| До Михайла Олександровича потрапила з варикозом за рекомендацією своєї подруги, яка постійно спостерігається у цього, за її словами, просто чудового лікаря. Тепер і я тільки до нього. Давно не зустрічала таких уважних і спокійних лікарів.
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Грамотний і уважний лікар! І дуже позитивний! Усім своїм знайомим уже давно рекомендую звернутися з проблемою до Залевського Д.М.!
|
|
| |
Яніна | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Видаляла судинні зірочки на ногах у флеболога Чайки. Практично всі пішли з першого разу. Я дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Зробила операцію на обох ногах у Дмитра Залевського. Чудовий фахівець, який знає свою справу, дуже уважний, результат чудовий.
|
|
| |
Волошина | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я в захваті від доктора Чайки, від прийому, від лазерної операції! Я влітку носила шорти, 7 років я не могла собі це дозволити! Шалено вдячна долі, що зустріла Михайла Олександровича у своєму житті, він переміг мій варикоз!
|
|
| |
АннаБерезина | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Постійно позитивний настрій протягом усього лікування. Не хороший лікар, а найкращий!
|
|
| |
Basov | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дорогі форумчани! як можна потрапити до цих лікарів на прийом і де вони приймають.
|
|
| |
Волошина | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ділюся з вами інформацією - Чайка Михайло Олександрович веде прийом у лікарні №10, телефони для запису - 0976447223.
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Надаю вам інформацію - Залевський Дмитро лікує у відділенні медінституту на Пастера 9, контактний телефон 0971039911.
|
|
| |