Остеопат Одеса центр
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопат Одеса центр Доброго дня всім, прошу Вас допомогти в пошуку кваліфікованого остеопата. Потрібні рекомендації до перевірених лікарів. Підкажіть контактні дані лікаря, який розуміє, ґрунтуючись на своєму досвіді, а також відгуках знайомих.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У цьому місті неможливо знайти хорошого лікаря. За варіантом, якщо співгромадяни підкажуть сходжу.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можу я з попередньою одеситкою не погодитися, знаю напевно 1 фахівця - це Забранський Владислав Володимирович, який працює тільки з дорослими і точно є найпрофесійнішим у такій спеціалізації, і до кого можна записуватися на прийом без остраху за здоров'я.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ас своєї справи! Своїми золотими руками зробив неможливе Пройшла кілька сеансів остеопатії, в результаті мій стан значно покращився: перестали турбувати головні болі, болі в шиї та спині. Я в захваті! Дуже уважний лікар, який знає свою справу. Однозначно рекомендую звернутися до Забранського за необхідності!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Забранський чудовий лікар остеопатії. Звернулися до нього з остеохондрозом, після курсу сеансів гострий біль пішов, відчулася легкість у русі та під час сну. Розумний фахівець, у наш час рідкість.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Теж відвідувала в остеопата Забранського. Найвищий рівень професіоналізму. Уважне ставлення до пацієнта.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ми лікувалися у чудового остеопата Владислава Володимировича, він допоміг нам із грижею. Якщо вам потрібна допомога остеопата звертайтеся до Забранського В.В.
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Порадьте, як потрапити на прийом до цього лікаря?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Забранський Владислав Володимирович, працює тільки з дорослими, приватний кабінет Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Перший раз потрапила до Владислава зі спиною у 2019 році. Тепер ходимо до нього всією сім'єю. Лікували і спину, і шию, і ноги, і руки. Дуже уважний, прискіпливий фахівець.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду написав, що Забранський В.В. - розумний фахівець в Одесі, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Спасибі, за коментарі, до найграмотнішого фахівця в нашому місті.
|
|
| |