Гінеколог ендокринолог Одеса вартість
|
|
Індіра1996 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог ендокринолог Одеса вартість
Дівчата прошу тут залишати інформацію про найкращих гінекологів-ендокринологів в Одесі. Думаю така інформація стане в нагоді не тільки мені.
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| В Одесі з гінекологами-ендокринологами вже точно погано, була у багатьох лікарів, адекватного лікування поки не призначили.
|
|
| |
Беатріс | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Так, вже точно я теж не змогла знайти грамотного гінеколога-ендокринолога, а дуже треба, може, тут із форумчан хтось був у такого і йому призначили хороше лікування, яке допомогло. Підкажіть якщо в курсі.
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Можу посперечатися з попередніми форумчанками, я лікувалася у Міщенко О.А. і вона мені справді дуже допомогла, а моя колега відвідувала Лихачову Л.Є. і лікування теж була з благополучним ефектом.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 5 |
Майор
| Після горе-лікарів потрапила на прийом до Лихачової Лариси Євгенівни і вона моя лікарка вже понад два роки. Прекрасне ставлення, нічого зайвого не пропише. Вилікувала мені ерозію. Прекрасний приємний лікар!
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Потрапила якось на консультацію до Лариси Євгенівни, і тепер цією мій лікуючий лікар)). Вдячна їй за увагу, професіоналізм і допомогу з багатьох питань. Всім кому рекомендувала залишилися дуже задоволені! Знаючий лікар!
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лариса Євгенівна Лихачова - чудова лікарка і фахівець. Дуже задоволена результатом лікування. Рекомендую всім!
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 8 |
Сержант
| А я вважаю Міщенко Ольгу Опанасівну - чудовим гінекологом! Зверталася з дисплазією, лікар мене повністю обстежила і допомогла з проблемою! Зараз абсолютно здорова. Рекомендую всім!
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже вражена високим рівнем консультації лікаря Міщенко та особистим підходом. Рекомендую всім, хто цінує професіоналізм, а головне результат від лікування.
|
|
| |
Русаліна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Звернулася до Ольги Опанасівни за порадою знайомої. Раніше діагностували міому, боялася, що крім операції нічого не допоможе. Але, завдяки лікарю повністю вилікувалася і без жодних операцій! Лікар від Бога!
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Форумчанки, дайте контакти цих лікарів.
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна - клініка Лікаріум, контактні телефони для запису в клініку - (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 13 |
Майор
| Лариса Євгенівна теж приймає в клініці Лікаріум, телефони написали вище.
|
|
| |