Чи обов'язково дарувати жінці подарунки?
|
|
TheRoad | Повідомлення # 1 |
 Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Обов'язково дарувати жінці подарунки, на різні дати, перше знайомства, зійшлися жити разом, весілля тощо....
|
|
| |
vikki5100 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Подарунки це насамперед знаки уваги, і якщо їх не робити, ми, дівчата, можемо подумати що Ви про нас забуваєте, тому нас варто тішити приємними подарунками, навіть якщо це просто будуть різні дрібниці...
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Не обов'язково, але бажано І чим частіше, тим краще
|
|
| |
Builfy | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Цитата hankor (  ) Жінка без подарунків не може. не може не те слово, так годиться, дарувати подарунки, і дівчина завжди чекає на увагу за допомогою подарунків, даруєте нам прикраси золото і діаманти, я ось сама собі купую, щоправда біжутерію, але ювелірної роботи, вкриту золотом у 18 к http://olx.ua/obyavlenie/yuvelirnaya-bizhuteriya-IDhqKzC.html , але це чудова альтернатива для мого гаманця, вигляд у прикраси справжній
|
|
| |
Світлинка | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Аналогічно. Що може бути приємнішим? Ну, отримувати теж приємно
|
|
| |
Азазель | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Цитата Builfy (  ) не може не те слово, так годиться, дарувати подарунки, і дівчина завжди чекає на увагу за допомогою подарунків, даруєте нам прикраси золото і діаманти, я ось сама собі купую, щоправда біжутерію, але ювелірної роботи, вкриту золотом у 18 к http://olx.ua/obyavlenie/yuvelirnaya-bizhuteriya-IDhqKzC.html , але це чудова альтернатива для мого гаманця, вигляд у прикраси справжній А мені такі речі страшно в такому місці купувати
|
|
| |
Mari86 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Не обов'язково, але бажано . І взагалі, це у Ваших інтересах)
|
|
| |
Юлія0211 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Обов'язково дарувати! За жінкою потрібно доглядати як за квіткою. Дівчата люблять дизайнерські прикраси, парфуми, квіти та цукерки
|
|
| |
Крістіана | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Звичайно, обов'язково! І жінка вам даруватиме, не хвилюйтеся, адже вона теж захоче порадувати свою кохану людину  Мені чоловік на Новий рік подарував мою мрію - мультиварку, якої мені так не вистачало на кухні! А я йому планшет презентувала, він був дуже радий
|
|
| |
Гаяна5 | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Цитата ksy12 (  ) звісно, обов'язково! жінка потребує уваги і якщо ви пам'ятатимете про ваші спільні дати і даруватимете подаруночки, нехай навіть невеликі або просто квіточки, то вона це оцінить згодна
|
|
| |
Ластівка | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Цитата ksy12 (  ) звісно, обов'язково! жінка потребує уваги і якщо ви пам'ятатимете про ваші спільні дати і даруватимете подаруночки, нехай навіть невеликі або просто квіточки, то вона це оцінить це точно
|
|
| |
Эрна | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Цитата Lisa5 (  ) Не обов'язково, якщо ви жлоб)))) це точно)))
|
|
| |
Мортан | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
| Цитата Fomenko (  ) Звичайно обов'язково. Мій чоловік постійно дарує мені якісь подаруночки і з приводу, і без. Ну і звичайно ж квіти. як варіант
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 14 |
 Сержант
| Цитата Барбусяка (  ) А я люблю дарувати подарунки коханим людям! Я ось теж люблю більше дарувати, ніж отримувати))
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 15 |
 Полковник
| Цитата Umka25 (  ) Головне ж не подарунок, а увага?! Вірно?! Звісно правильно, дівчина повинна розуміти що вона кохана, і що про неї пам'ятають)))
|
|
| |