Чи обов'язково дарувати жінці подарунки?
|
|
ВікторПонам | Повідомлення # 16 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Та, звісно, ні! Нічого не даруйте! Ніколи!
|
|
| |
Гелла | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Для мене це питання звучить аналогічно "Чи обов'язково дарувати батькам подарунки?" або "Чи обов'язково дарувати дітям подарунки?". Звичайно, не обов'язково, хто ж вас зобов'яже? А хіба самому не хочеться зробити приємне коханій людині? Мені ось приємно робити подарунки своєму чоловікові, навіть без приводу, нещодавно ось подарувала йому стильну сорочку, адже він у мене такий красень! Часто роблю маленькі сюрпризи без приводу.
|
|
| |
Dija | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| що поганого в тому, щоб надати жінці такий знак уваги?
|
|
| |
Патиція | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| +1 близькій людині завжди хочеться зробити приємність
|
|
| |
Іринка91 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Так і жінки чоловікам роблять ці самі приємності
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 21 |
Сержант
| Не обов'язково, але бажано І чим частіше, тим краще
|
|
| |
Builfy | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Цитата hankor ( ) Жінка без подарунків не може. не може не те слово, так годиться, дарувати подарунки, і дівчина завжди чекає на увагу за допомогою подарунків, даруєте нам прикраси золото і діаманти, я ось сама собі купую, щоправда біжутерію, але ювелірної роботи, вкриту золотом у 18 к http://olx.ua/obyavlenie/yuvelirnaya-bizhuteriya-IDhqKzC.html , але це чудова альтернатива для мого гаманця, вигляд у прикраси справжній
|
|
| |
Латаття | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Дивне питання якесь. Якщо вас і вашу жінку влаштовує відсутність подарунків, то тоді не обов'язково і дарувати їх) Це ж очевидно. Мені ось подобається отримувати подарунки від свого коханого чоловіка, і йому їх дуже люблю дарувати, наприклад, на новий рік збираюся подарувати смартфон , впевнена, що і він потурбується над тим, щоб подарунок мені сподобався. І справа тут не в його вартості.
|
|
| |
Барбусяка | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| А я люблю дарувати подарунки коханим людям!
|
|
| |
Світлинка | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Аналогічно. Що може бути приємнішим? Ну, отримувати теж приємно
|
|
| |
Азазель | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Цитата Builfy ( ) не може не те слово, так годиться, дарувати подарунки, і дівчина завжди чекає на увагу за допомогою подарунків, даруєте нам прикраси золото і діаманти, я ось сама собі купую, щоправда біжутерію, але ювелірної роботи, вкриту золотом у 18 к http://olx.ua/obyavlenie/yuvelirnaya-bizhuteriya-IDhqKzC.html , але це чудова альтернатива для мого гаманця, вигляд у прикраси справжній А мені такі речі страшно в такому місці купувати
|
|
| |
Куксик | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Угу, дорогоцінні прикраси краще купувати в перевірених магазинах з гарною репутацією, щоб потім не дивуватися, чому це вони колір змінили, та й камінчики якось не природно виглядають. Ми з чоловіком доньці купували сережки, то дуже ретельно обирали їх, усе-таки такі подарунки залишаються на пам'ять. Синові простіше - замовили в інтернеті смартфон, щоправда, купували теж у перевіреному магазині з хорошою репутацією.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 28 |
Лейтенант
| Обов'язково. І не тільки жінкам.
|
|
| |
Бурундучок | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Це точно, мій чоловік, наприклад, обожнює отримувати подарунки) Просить частіше їх дарувати, нехай навіть це будуть цукерки в кишеню його куртки) Зате сюрприз, зате увага. На Новий рік подарувала своєму чоловікові смартфон Люміа, а він мені - туалетну воду та красиву вечірню сукню. Відсвяткували удвох, по-сімейному.
|
|
| |
Катана | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Є люди, які ризикують не дарувати?)) Додано (15.01.2016, 14:02) --------------------------------------------- Безсмертні чи що)
|
|
| |