Чи обов'язково дарувати жінці подарунки?
|
|
Kukolka | Повідомлення # 91 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Якщо у неї є авто на бензині - встановіть ГБО, можете самі купити все для цього або звернутися за установкою в спеціалізований сервіс service-gas
|
|
| |
nanali2708 | Повідомлення # 92 |
Рядовий
| Якщо чоловік любить свою жінку, йому приємно її балувати і радувати, виконувати бажання.
|
|
| |
Svetooo | Повідомлення # 93 |
Рядовий
| я вважаю що все має бути взаємно і подарунки теж. чому це чоловік жінці щось винен а вона йому нічого у відповідь?
|
|
| |
Anna_A | Повідомлення # 94 |
Рядовий
| А я ось навіть більше люблю дарувати ніж отримувати
|
|
| |
MsLera | Повідомлення # 95 |
Рядовий
| я вважаю так, але кожен сам обирає
|
|
| |
baua | Повідомлення # 96 |
Рядовий
| Якщо дата не є якоюсь дуже важливою, то можна подарувати щось, що не коштуватиме купу грошей, але все одно буде приємно отримати, як варіант можна подарувати якусь цікаву косметику, наприклад тайську, в магазині siamspa можна подивитися непогані варіанти для подарунка...
|
|
| |
Wiciaine | Повідомлення # 97 |
Сержант
| Не обов'язково, якщо ви жлоб))))
|
|
| |
Walli | Повідомлення # 98 |
Рядовий
| Навіть жлоб може подарувати маленький подарунок
|
|
| |
Allli | Повідомлення # 99 |
Рядовий
| Цитата nanali2708 ( ) Якщо чоловік любить свою жінку, йому приємно її балувати і радувати, виконувати бажання. Щоб потім вона виконала його бажання!Додано (25.07.2023, 00:41) --------------------------------------------- На дрібні дати можна просто квіти, а на такі дати як річниця весілля краще дарувати значущі подарунки. Я ось так на останню річницю подарував новий телевізор MANTA їй на кухню щоб вона могла більш комфортно мені готувати вечерю))) Розумно чи не так
|
|
| |
vorog | Повідомлення # 100 |
Рядовий
| Привіт. Моя все хотіла нову люстру в залі повісити. Навіть пригледіла в десь. Дізнався і купив
|
|
| |
koritza | Повідомлення # 101 |
Рядовий
| Подарунки це елемент залицянь, думаю він потрібен.
|
|
| |
Herovin | Повідомлення # 102 |
Рядовий
| Ясна річ, що подарунки потрібні, тільки питання ще в тому, як правильно вибрати подарунок на той чи інший привід. Адже асортимент подарунків величезний і визначитися не так і легко.
|
|
| |
Metrikov | Повідомлення # 103 |
Рядовий
| Перед вибором подарунка краще запитати в самої людини про те, чого ж вона насправді бажає. Адже ми всі люди і маємо мрії та бажання, які хтось має здійснювати як не крути. І завжди приємно, коли мрії здійснює кохана людина)
Я своїй коханій дружині днями зробив приємний подарунок у вигляді сучасної жіночої електробритви. Їй просто набридло користуватися звичайними станками і робити воскову депіляцію... Купити електробритву в Одесі не склало жодних труднощів, адже інтернет магазинів з точками видачі повнісінько. Придбав BRAUN LS 5360 за середньою ціною, кажуть виробник зовсім непоганий. Дружина подарунок оцінила і почала любити мене ще більше.
|
|
| |
Opelok | Повідомлення # 104 |
Рядовий
| Цитата Herovin ( ) Ясна річ, що подарунки потрібні, тільки питання ще в тому, як правильно вибрати подарунок на той чи інший привід. Адже асортимент подарунків величезний і визначитися не так і легко. Тут я з вами погоджуся повністю. Що вся проблема в тому, що вибір дуже великий. Було б 1 або 2 варіанти, тоді й простіше можна було вибрати.
|
|
| |
Deniska | Повідомлення # 105 |
Рядовий
| Моя кохана дружина любить готувати різні страви. Ось у неї скоро день ангела, хочу взяти для неї щось із цієї галузі. Що порадите?
|
|
| |