Чи обов'язково дарувати жінці подарунки?
|
|
Petyanja | Повідомлення # 106 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приготування страв це дуже круто я вам скажу. Пощастило вам однак. В принципі як і мені, моя теж робить все так, що пальчики оближеш) Тепер про про сам подарунок. Перше питання, на яку суму ви розраховуєте купувати подарунок? Ну і друге, що вже є у вашої дружини на кухні з техніки? Я ось відразу можу сказати, може собі візьмете на замітку, що не так давно до нового року подарував своїй дружині блендер подрібнювач Взяв PhilipsHR2657/90. Дружина реально задоволена такому подарунку. До цього у неї був блендер, але цей не зрівняється зі старим.
|
|
| |
Бартоломей | Повідомлення # 107 |
Рядовий
| Так, обов'язково. Нехай це будуть хоча б квіти, але жінок потрібно балувати регулярно. Вони тоді набагато більше віддають, ніж отримують.
|
|
| |
lizacot | Повідомлення # 108 |
Рядовий
| Доброї ночі.Я думаю можна і потрібно .Мені недавно чоловік подарував пальто дуже стильне вибирали правда в місці в інтернет-магазині spasibo.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 109 |
Підполковник
| Потрібен у будь-якому разі і це навіть не обговорюється.
|
|
| |
Opelok | Повідомлення # 110 |
Рядовий
| Підкажіть таке. Хочу купити аерогриль дружині на подарунок. Кажуть хороша штука. Хто користується такою технікою? Що можете сказати, чи варто купувати і як правильно вибрати?
|
|
| |
ANON | Повідомлення # 111 |
Рядовий
| Всім привіт! Хочу теж з вами поділитися контактами. я тут новенька)))). Почну з того, що я не вірила, як і багато хто з вас, у ворожіння і у всілякі ці сили магічні... думала, що все це не існує... Але мої обставини в житті підштовхнули мене звернутися по подібну допомогу... Не буду вдаватися в подробиці, бо довга історія)))), але якщо коротко, то я любила одного хлопця, не знала, як привернути його увагу. Згодом мої почуття з симпатії переросли в одержиме кохання до нього, яке я не могла просто контролювати... І ось мені порадили звернутися до провидиці... Подруга моя, яка вірить у всі ці справи, мені надіслала контакт ворожки з цього форуму. Я ризикнула і звернулася. Може це був і збіг, але я тепер у збіги не вірю, так ось того хлопця звати Андрій, і я була на прийомі в Аніки на день святого Андрія, мені здається, що багато в чому саме ця дата сприяла нашому возз'єднанню. І ось через місяць роботи, ця жінка зробила так, що цей хлопець сам до мене почав домагатися! Він перший почав мені надзвонювати, потім кликати на побачення. Зараз ми з ним разом)))) Від цього ефекту я була в шоці і в безмежній радості))) загалом змішані почуття у мене були))) жінку, до якої я звернулася, звуть Аніка, ось її номер, щоб довго не шукали: +380632370501. У Києві приймає і на особистому прийомі))) Я особисто залишилася і залишаюся від неї в захваті))))
|
|
| |
Petyanja | Повідомлення # 112 |
Рядовий
| Opelok, аерогриль - дуже крута штука. Кажу так, тому що самі влітку купили у нас в Одесі цю техніку. Він готує без жиру й олії їжу дієтичну й низькокалорійну. Використовуємо постійно його. Дружина любить розморожувати продукти, смажити, коптити, запікати, випікати, готувати десерти, стерилізувати банки, сушити гриби.
З приводу того, який обрати, дивіться самі. Усе залежить від ціни. У нас Philips. Можете взяти теж, щоправда дороговатий.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 113 |
Підполковник
| Цитата Petyanja ( ) Opelok, аерогриль - дуже крута штука. Кажу так, тому що самі влітку купили у нас в Одесі цю техніку. Він готує без жиру й олії їжу дієтичну й низькокалорійну.Використовуємо постійно його. Дружина любить розморожувати продукти, смажити, коптити, запікати, випікати, готувати десерти, стерилізувати банки, сушити гриби.
З приводу того, який обрати, дивіться самі. Усе залежить від ціни. У нас Philips. Можете взяти теж, щоправда дороговатий. Ну що тут скажеш - дорого чи ні, це поняття у кожного своє. Так що я живу принципом - скупий платить двічі. Купую тільки надійну техніку.
|
|
| |
felyaaaaa | Повідомлення # 114 |
Сержант
| Ну за такого чоловіка я б точно заміж не вийшла)
|
|
| |
АннушкаG | Повідомлення # 115 |
Рядовий
| А чому б і не потішити кохану?
|
|
| |
olgataro2402 | Повідомлення # 116 |
Рядовий
| Обов'язково! Тоді поруч із вами буде Жінка, яка відчуває, що про неї піклуються і люблять її. І вона буде створювати атмосферу свята і затишку у вашому домі)))
|
|
| |
kruno_ol | Повідомлення # 117 |
Рядовий
| Хаха спробуйте )
|
|
| |
jernera | Повідомлення # 118 |
Рядовий
| Я думаю, що навіть якщо і немає грошей особливо на дорогий подарунок, то все одно можна щось придумати і виділити трошки коханій жінці на квіти Це не настільки дорого, але зате дуже приємно. Нехай там буде і не багато квітів, але головне сама ідея подарунка.
|
|
| |