Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Чи обов'язково дарувати жінці подарунки?
Ljusinda Повідомлення # 16
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата Nila-O ()
Не обов'язково, є набагато важливіші потреби, коли варто витрачати гроші - цілі у нас спільні, а любов чоловік висловлює вчинками, ласкою, увагою))
Погоджуюся з Вами повністю...

Darinka2107 Повідомлення # 17
одеський форум
Рядовий
Я думаю бажано дарувати  biggrin

Anna_A Повідомлення # 18
одеський форум
Рядовий
А я ось навіть більше люблю дарувати ніж отримувати  smile

Allli Повідомлення # 19
одеський форум
Рядовий
Цитата nanali2708 ()
Якщо чоловік любить свою жінку, йому приємно її балувати і радувати, виконувати бажання.
Щоб потім вона виконала його бажання!

Додано (25.07.2023, 00:41)
---------------------------------------------
На дрібні дати можна просто квіти, а на такі дати як річниця весілля краще дарувати значущі подарунки. Я ось так на останню річницю подарував новий телевізор MANTA їй на кухню щоб вона могла більш комфортно мені готувати вечерю))) Розумно чи не так

Opelok Повідомлення # 20
одеський форум
Рядовий
Цитата Herovin ()
Ясна річ, що подарунки потрібні, тільки питання ще в тому, як правильно вибрати подарунок на той чи інший привід. Адже асортимент подарунків величезний і визначитися не так і легко.
Тут я з вами погоджуся повністю. Що вся проблема в тому, що вибір дуже великий. Було б 1 або 2 варіанти, тоді й простіше можна було вибрати.

Irinka24 Повідомлення # 21
одеський форум
Підполковник
Цитата Petyanja ()
Opelok, аерогриль - дуже крута штука. Кажу так, тому що самі влітку купили у нас в Одесі цю техніку. Він готує без жиру й олії їжу дієтичну й низькокалорійну.Використовуємо постійно його. Дружина любить розморожувати продукти, смажити, коптити, запікати, випікати, готувати десерти, стерилізувати банки, сушити гриби.

З приводу того, який обрати, дивіться самі. Усе залежить від ціни. У нас Philips. Можете взяти теж, щоправда дороговатий.
Ну що тут скажеш - дорого чи ні, це поняття у кожного своє. Так що я живу принципом - скупий платить двічі. Купую тільки надійну техніку.

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: