Чи обов'язково дарувати жінці подарунки?
|
|
Калинушка | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Це точно.)))
|
|
| |
Mari86 | Повідомлення # 32 |
Рядовий
| Не обов'язково, але бажано . І взагалі, це у Ваших інтересах)
|
|
| |
Lesya85 | Повідомлення # 33 |
Рядовий
| А як Ви уявляєте жінку і без подарунка!!!? Причому у свята і без!!!
|
|
| |
Юлія0211 | Повідомлення # 34 |
Рядовий
| Обов'язково дарувати! За жінкою потрібно доглядати як за квіткою. Дівчата люблять дизайнерські прикраси, парфуми, квіти та цукерки
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 35 |
Сержант
| Ще теплі шубки і спортивні машинки
|
|
| |
ksy12 | Повідомлення # 36 |
Рядовий
| звісно, обов'язково! жінка потребує уваги і якщо ви пам'ятатимете про ваші спільні дати і даруватимете подаруночки, нехай навіть невеликі або просто квіточки, то вона це оцінить
|
|
| |
Крістіана | Повідомлення # 37 |
Рядовий
| Звичайно, обов'язково! І жінка вам даруватиме, не хвилюйтеся, адже вона теж захоче порадувати свою кохану людину Мені чоловік на Новий рік подарував мою мрію - мультиварку, якої мені так не вистачало на кухні! А я йому планшет презентувала, він був дуже радий
|
|
| |
Гаяна5 | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| Цитата ksy12 ( ) звісно, обов'язково! жінка потребує уваги і якщо ви пам'ятатимете про ваші спільні дати і даруватимете подаруночки, нехай навіть невеликі або просто квіточки, то вона це оцінить згодна
|
|
| |
Ластівка | Повідомлення # 39 |
Рядовий
| Цитата ksy12 ( ) звісно, обов'язково! жінка потребує уваги і якщо ви пам'ятатимете про ваші спільні дати і даруватимете подаруночки, нехай навіть невеликі або просто квіточки, то вона це оцінить це точно
|
|
| |
Радміна | Повідомлення # 40 |
Рядовий
| Загрожує не дарувати жінці подарунки))
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 41 |
Лейтенант
| Потрібно ще й правильно піднести дівчині подарунок. Навіть найменший і недорогий подарунок може здатися розкішним, якщо його правильно подарувати. Таїнство стосунків між чоловіком і жінкою у всіх різне, також і сприйняття подарунків. Я, наприклад, люблю цікаві та оригінальні подарунки. Приміром, нещодавно чоловік подарував на вигляд звичайну квітку, але це виявилася троянда, яка довгосвіжа. Вона мене вразила. Бачила на superpupers. Думаю буде хорошим подарунком на 8 березня, адже всі квіти будуть по-любому дарувати, а так оригінально. Ще ось бачила така ж, але синя троянда, взагалі незрівнянно.
|
|
| |
Амірата | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| Згодна з Монтаною. Подарунки - це насамперед не отримання вигоди, а увага. Куплена троянда не розорить вас, а дівчині буде приємно. Якщо немає коштів, намагайтеся виходити зі становища і вигадувати цікаві подарунки для коханої. Наприклад, подаруйте їй цікаву книжку, тільки заздалегідь дізнайтеся улюбленого автора. Або влаштуйте пікнік на природі.
|
|
| |
Соняша | Повідомлення # 43 |
Рядовий
| З пікніком чудова ідея
|
|
| |
Сінді1 | Повідомлення # 44 |