Чи обов'язково дарувати жінці подарунки?
|
|
Джесса | Повідомлення # 46 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ніхто нікому в цьому житті нічим не зобов'язаний. Подарунки - справа добровільна. А вам, дорогий авторе, приємно їх отримувати? Моєму чоловікові, наприклад, дуже приємно, як і всім людям. На 23 лютого, тобто сьогодні, замовила для нього планшет, він був дуже радий його отримати. А мені приємно приносити радість рідним людям. Це ж природно.
|
|
| |
Эрна | Повідомлення # 47 |
Рядовий
| Цитата Lisa5 ( ) Не обов'язково, якщо ви жлоб)))) це точно)))
|
|
| |
Бджілка | Повідомлення # 48 |
Рядовий
| я б не звернула увагу на такого чоловіка
|
|
| |
Ерія | Повідомлення # 49 |
Рядовий
| Можна ризикувати і не дарувати)))
|
|
| |
Ванда5 | Повідомлення # 50 |
Рядовий
| найдивніше запитання)))
|
|
| |
Poolber | Повідомлення # 51 |
Сержант
| Залежить, мені здається, конкретно від ваших стосунків, бо тут індивідуально все, роблю подарунки дружині здебільшого лише у свята через те, що з роботою проблеми зараз, і вона це розуміє (раніше намагався в позасвяткові моменти робити невеликі подарунки на кшталт квітів/одягу). На ДР минулого четверга подарував чохол на телефон з натур. шкіри і дзеркальні авіатори такі як на третьому фото + ресторан, розглядав варіант годинник apple watch але ціна непідйомна якщо брати з нормальним ременем і 42 мм. На перші знайомства можеш дарувати дрібниці на кшталт квітів, недорогі сертифікати в магазини косметики тощо
|
|
| |
Діона | Повідомлення # 52 |
Рядовий
| Думаю, ТС мав на увазі подарунки жінкам у той час, коли ви зустрічаєтеся. Чи потрібно за жінкою доглядати? Кожному своє, звичайно, але я вважаю, що обов'язково потрібно доглядати. Не обов'язково ж дарувати дорогі речі, коштовності та смартфони. Подарунки насамперед мають говорити про увагу до вас людини. Наприклад, мені молодий чоловік подарував цікаву книжку "Стратегія життя" просто тому, що для мене самореалізація - не порожні слова.
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 53 |
Сержант
| на епплівський годинник ціна непідйомна, навіть якщо брати зі звичайним ременем з маленьким циферблатом, там різниця близько 70$. Теж в А-шоп із сестрою купували окуляри минулого літа, авіатори не дуже подобаються, бо на кожному другому зараз
|
|
| |
Адрія | Повідомлення # 54 |
Рядовий
| не обов'язково робити дорогі подарунки
|
|
| |
Терочка | Повідомлення # 55 |
Рядовий
| Добре коли чоловіки не замислюються про такі речі)
|
|
| |
Акела | Повідомлення # 56 |
Рядовий
| Чоловіки не повинні дарувати подарунки, але тоді й жінки цього не повинні робити. Можна подумати що дівчата не витрачаються на своїх коханих. Я ось своєму хлопцеві подарувала не найдешевший набір інструментів для електронних сигарет UD Master , і мені буде дуже прикро отримати в подарунок на день народження, приміром, брелок або шоколадку.
|
|
| |
Umka25 | Повідомлення # 57 |
Рядовий
| Головне ж не подарунок, а увага?! Вірно?!
|
|
| |
Неоліна | Повідомлення # 58 |
Рядовий
| Це точно
|
|
| |
Ксена | Повідомлення # 59 |
Рядовий
| Це все зрозумілі речі
|
|
| |
Іннуля89 | Повідомлення # 60 |
Рядовий
| Обов'язково, а як Ви думали? Ми, жінки, любимо подарунки) Різні подарунки, головне щоб від душі. Мій хлопець уже давно знає, що я завжди буду рада трьом речам - квітам, парфумам і сумці))) Якраз останній подарунок - сумка, дуже йому вдячна! Сумка просто шикарна . Я про неї мріяла, а моєму молодому чоловікові дуже подобається здійснювати мої мрії)
|
|
| |