Жіночі анекдоти
|
|
Ізольда | Повідомлення # 46 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Повзе черепаха. Раптом підлітає бджола і жалить черепаху в ніс. Черепаха: - Ну, ось... знову ночувати на вулиці.
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 47 |
Рядовий
| - Лікарю. Я хочу а-а і пі-пі! - Сестро! Дайте хворому кря-кря.
|
|
| |
Ізольда | Повідомлення # 48 |
Рядовий
| - Приходжу на роботу - сідаю за комп'ютер. Приходжу додому - сідаю за комп'ютер. Відчуваю себе якимось зовнішнім пристроєм. Можливо, я флешка?
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 49 |
Рядовий
| Останній абзац у рецепті з кулінарної книги: "...Перед тим, як вилити готову страву з каструлі, переконайтеся, що під вікном нікого немає!".
|
|
| |
Ізольда | Повідомлення # 50 |
Рядовий
| Лекція. Троє студентів на гальорці дуже сильно шумлять. Викладач: - Якби молоді люди на задніх рядах поводилися так само тихо, як ті, що грають у карти на середніх, то ті, хто сидить попереду, могли б спокійно спати.
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 51 |
Рядовий
| - Офіціанте, у моїй тарілці плаває муха! - Не може такого бути! Мухи плавати не вміють...
|
|
| |
Ізольда | Повідомлення # 52 |
Рядовий
| - Мій чоловік, так і не подорослішавши, пішов до молодої!
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 53 |
Рядовий
| Ось так завжди: тільки жити починаєш, а вже пора одружуватися.
|
|
| |
Ізольда | Повідомлення # 54 |
Рядовий
| Поради бувалого собачника як ходити парком під час карантину: - Купіть просто повідець і ходіть із ним. Якщо зустріне поліція скажіть, що собачка втекла і Ви її шукаєте!
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 55 |
Рядовий
| Мужик на ринку продає собаку, підходить покупець і запитує: - А ваша собачка здорова? - Так, ось довідка від ветеринара! - А він розумний? - Так, дуже розумна! - А він вірний? - Так, дуже вірна, сьомий раз уже продаю!..
|
|
| |
Ізольда | Повідомлення # 56 |
Рядовий
| Зустрічаються два нових росіянина: - Ну як справи? - Та ось, прикупив собі острівець, заводик там будую, грошей нікуди дівати, взагалі клас! Так, до речі, тут проблемка... Розумієш, сьогодні з дому вискочив, а грошей, як на зло, не прихопив! Не позичиш мені, сотню іншу, на кишенькові витрати? - Позичу! Тільки поцілуй мене в плече. - А чому в плече!? - Ну ти теж здалеку почав...
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 57 |
Рядовий
| - Любий, забей гол у мої ворота! - Ну, тоді бери в рот свисток, і гра почнеться.
|
|
| |
Ізольда | Повідомлення # 58 |
Рядовий
| - Хто ця гола жінка на фото? - Це Лідія Петрівна. Вона працює на нашій презервативній фабриці! - Дуже цікаво... І ким же? - Формочкою!..
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 59 |
Рядовий
| Закінчивши черговий сеанс зв'язку, Штірліц пострибав босими ногами по панелі рації. - Ось, нехай тепер люди Мюллера пошукають людину з такими відбитками пальців! - зловтішно подумав радянський розвідник...
|
|
| |
Ізольда | Повідомлення # 60 |
Рядовий
| На лекції: - Важливим органом людини є верхні дихальні шляхи... Якщо їх перекрити, то, що буде, Сидоров? - Запрацюють нижні дихальні шляхи!..
|
|
| |