Жіночі анекдоти
|
|
Soniya | Повідомлення # 31 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Розмова в одному з голлівудських барів: Актриса 1: - У свій час мої груди були застраховані на 2 мільйони доларів! Актриса 2: - Ну і як?...Ти отримала гроші?...
|
|
| |
Anatan | Повідомлення # 32 |
Рядовий
| - Сволота ти! Усе життя мені зіпсував! Усю молодість на тебе витратила! - Донечко, дитинко, досить розмовляти з дипломом!
|
|
| |
Britny | Повідомлення # 33 |
Рядовий
| Прочитав, що Григорій Распутін, передчуваючи можливе отруєння, приймав малі дози отрути. Посидів, подумав. Встав, відкрив бар, налив чарочку коньяку - для профілактики алкоголізму. Додано (24.06.2020, 22:59) --------------------------------------------- Бог подарував людині мізки, розділивши їх на дві півкулі... Ось тільки у мужика ці півкулі між собою завжди радяться, а у жінки постійно сперечаються!
|
|
| |
Ремандоліна | Повідомлення # 34 |
Рядовий
| Запрошуємо вас вступити до хлібобулочного інституту! Після закінчення видаються корочки державного зразка.
|
|
| |
Britny | Повідомлення # 35 |
Рядовий
| - Хаймовичу, ви шо такий сумний? - Таки, сиджу два тижні без сексу! - Ой-вей! Та знайдіть уже собі жінку! - Так сказано, шо через коронавірус на півтора метра не можна ні до кого наближатися, a в мене трохи коротше!
|
|
| |
Ремандоліна | Повідомлення # 36 |
Рядовий
| Найстрашніша робота - це бути домогосподаркою. Зарплати немає, вихідних немає, відпустки немає, робота ніколи не закінчується. І при цьому чоловік завжди з гордістю каже: - А моя дружина не працює, вдома сидить!
|
|
| |
Britny | Повідомлення # 37 |
Рядовий
| - Ти що, жодного разу наліво не ходив? - Ходив. - І як? - Коня втратив...
|
|
| |
Ремандоліна | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| - У чому різниця між хакером і ламером? - І той і інший можуть зламати систему, але хакер - розумом, а ламер - дурницею.
|
|
| |
Britny | Повідомлення # 39 |
Рядовий
| Згідно з дослідженнями британських учених кролиця навіть не встигає сказати, що у неї болить голова...
|
|
| |
Ремандоліна | Повідомлення # 40 |
Рядовий
| Макарони з котлетами - це просто інший агрегатний стан пельменів.
|
|
| |
Britny | Повідомлення # 41 |
Рядовий
| - А літр пива - це багато? - Дивлячись який за рахунком...
|
|
| |
Ремандоліна | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| - Цікава річ домофон. Учора впустив у будинок двох коней у пальтах, одного діда Піхто й одну Агнію Барто.
|
|
| |
Britny | Повідомлення # 43 |
Рядовий
| Найважча форма склерозу - це коли, роздягнувши жінку, ти вже не пам'ятаєш для чого ти це зробив...
|
|
| |
Ізольда | Повідомлення # 44 |
Рядовий
| Підробляв якось у таксі. Везу молоду дівчину, питаю: - Щодо музики вподобання є? Яку хвилю поставити на радіо? - Мені все одно. - відповідає. - Тоді Ретро FM? Відповідь просто вбила: - Я що так погано виглядаю?
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 45 |
Рядовий
| Генерал був настільки миролюбний, що навіть гроші, виділені на бойову підготовку дивізії, витрачав на будівництво своєї дачі.
|
|
| |