Жіночі анекдоти
|
|
Золотава | Повідомлення # 91 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Будь-який мотоцикл прослужить вам до кінця життя, якщо їздити на ньому максимально швидко і по зустрічній смузі.
|
|
| |
Юліанна | Повідомлення # 92 |
Рядовий
| Віддали на літо дідові цуценя... Після приїзду з'ясувалося, що пес, крім того що підріс, забув прізвисько Лорд, став відгукуватися на "П#здюк", і виконує команду: "Кинь нах...! "
|
|
| |
Золотава | Повідомлення # 93 |
Рядовий
| - Мої сильні сторони: наполегливість, що межує з агресивністю, вміння контролювати ситуацію. - Зачекайте, я ж ще не питав вас про це... - Замовкни і слухай далі
|
|
| |
Tarakan | Повідомлення # 94 |
Рядовий
| Сарочко, які у вас гарні зуби! - Це від мами! - Треба ж, як підійшли! Додано (08.03.2021, 22:02) --------------------------------------------- Сарочка, які у вас гарні зуби! - Це від мами! - Треба ж, як підійшли!
|
|
| |
DiadiaSacha | Повідомлення # 95 |
Рядовий
| Одеса. Сім'я рибалить. Син: - Тату, а чому твій поплавок стоїть, а в дідуся лежить? Голос бабусі за спиною: - Ой, Сьома, коли в дідуся стояв... Шо він тільки не ловив!
|
|
| |
REY | Повідомлення # 96 |
Рядовий
| ахахахахах, посміявся від душі спасибі
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 97 |
Сержант
| - Що y вас, хворий? - Знаєте, лікарю, я бачу тільки рухомі предмети. - А як же ви сюди дійшли? - А я головою мотав...
|
|
| |
KarpQF | Повідомлення # 98 |
Рядовий
| Українця на митниці питають: — Наркотики є? — Є, — зізнається українець. Переглянули всі речі — нічого не знайшли. — А де же наркотики? — питають. — А от це, — показує українець на сало. — Так це ж сало! — Ну не знаю як там хто, але я від нього балдєю!
|
|
| |