Жіночі анекдоти
|
|
7fialkadaria7 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| класний анекдот
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 17 |
Підполковник
| бугагагагага
|
|
| |
Maria85 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Цікаві анекдоти!!!
|
|
| |
Nila-O | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| Хлопчик запитує: - Тітонько Галю, а навіщо ви весь час фарбуєтеся? - Щоб бути красивою. - І через скільки років це дасть ефект?
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 20 |
Лейтенант
| У поліцейській дільниці: - Отже, кілька років тому вас уже було оштрафовано за незаконне носіння зброї. - Пам'ятаю, сер, це коли я вбив свою першу дружину.
|
|
| |
Ljusinda | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Директор фірми прийшов на роботу і не може знайти секретарку. Нарешті знаходить її у себе в кабінеті в пікантній позі зі своїм заступником. - Слухай, зам! Я нічого не кажу про те, що це моя секретарка, мій кабінет і робочий час. Але ж закриватися треба! І вішати оголошення, що мовляв, нарада, не турбувати. Заступник: Усе зрозумів, шефе, більше не повториться! Директор раніше повернувся додому. Дружини ніде немає. Тільки спальня зачинена зсередини, а на дверях висить записка: "Нарада. Не турбувати".
|
|
| |
Катерина1856 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Боже, дай мудрості, щоб зрозуміти чоловіка. Дай любові, щоб прощати його. Терпіння - щоб витримати його характер. Тільки сил не давай, а то вб'ю його на фіг!
|
|
| |
IlonaDy | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Сьомо, ти знаєш, учора твоя Циля вийшла з дому і пішла на ліво! О! Так це вона пішла на роботу! А позавчора твоя Циля вийшла з дому і пішла направо! О! Це вона пішла наліво!
|
|
| |
Katrine | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Мої цицьки думають, що мені 10...
|
|
| |
Bodia89 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Скажіть, будь ласка, які зараз ціни в санаторіях Трускавця, хочу відправити свою бабусю відпочити туди, знайшов один сайт, там великий вибір санаторіїв і ціни всі різні, хто скаже, від чого там залежить ціна?
|
|
| |
Денисzip | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Ти образилася? - Ні. - Ти точно не образилася? - Ні. - Тоді чому ти не відповідаєш? - Я зайнята. - Чим же? - Продумую план помсти.
Смішно мені сподобалося
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 27 |
Лейтенант
| - Мамо, невже Господь користується нашою ванною? - Ні, люба. А чому ти питаєш? - Ну, адже щоранку тато смикає двері ванної і кричить: "О, Господи, ти ще тут?!".
|
|
| |
thestarnataly | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Повертається шахтар зі зміни в ніч. Втомився, ледве ноги волочить. Роздягнувся абияк, проходить на кухню повз спальню, заглядає, а там його дружина з якимось мужиком у ліжку.
Шахтар, зі здивуванням:
- І охота ж вам...
|
|
| |
Rokan | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Те, що жінка вибрала чоловіка, ще не означає, що він не виявиться винним у тому, що вона його вибрала. Додано (09.12.2019, 17:33) --------------------------------------------- Стояла в кілометровій черзі в магазині. Працювали тільки дві каси з шести. За мною стояв якийсь мужик, і він як закричить: "Галя, підійдіть до каси!" І всі покупці перед нами миттю розбіглися по вільних касах, а я з цим мужиком підійшли ближче до каси. Усі стоять і чекають неіснуючу Галю. А мужик стоїть і посміхається.
|
|
| |
Gardalmaran | Повідомлення # 30 |
Сержант
| Є маленька різниця: у Росії люди виходять протестувати, щоб не було як в Америці, а в Америці люди виходять протестувати, щоб не було як у Росії.
|
|
| |