У яку країну виїхати?
|
|
Nasar | Повідомлення # 16 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Цитата Natali38 ( ) Я б поїхала в Угорщину, звідси подалі, але поки що немає можливості, але посвідку на проживання в Угорщині зараз можна отримати багатьма способами (навчання, інвестиції тощо), а потім і пмж. там зараз погана ситуація через біженців Близького Сходу, тобто посвідку на проживання буде важче отримати, ніж раніше, хіба що тільки якщо не через відновлення з родичами. Минулого року літав із подругою в Дубровник у дику на 5 днів, тобто готель через букінг бронь. Загалом місто гарне але своїх мінусів теж вистачає, бруду не мало
|
|
| |
Komrad | Повідомлення # 17 |
Сержант
| У мене товариш у Словаччині вже пів року живе і не скаржиться
|
|
| |
Bonya | Повідомлення # 18 |
Сержант
| Ми ось із чоловіком збираємося поїхати в Стамбул ,зараз там можна відпочити відносно недорого. Вирішили трохи відволіктися від усього, що відбувається, оскільки видався важкий рік, і влітку так і не вийшло з'їздити на море. До речі, коли замовляла квитки, звернула увагу, що рейсів стало більше, завдяки введеним проти Росії санкціям. Тож можна не переживати, купувати квитки і на відпочинок!
|
|
| |
Lowtrade | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Сестра моя в Америку вже 2-ий сезон їздить. Друзів там неміряно, їй дуже подобається. Вона в штат Іліноіс саме.
|
|
| |
vdowencko | Повідомлення # 20 |
Сержант
| Їхати туди де тепло і море, а в яку конкретно вже не важливо.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Ну кажуть, що недорого жити в Польщі. Деякі знайомі туди виїхали.
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 22 |
Сержант
| Нещодавно їздила в Казахстан. Поїздкою дуже задоволена.
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
| Не зрозуміла суть питання - виїхати (мається на увазі назавжди) чи поїхати (просто відпочити)? Додано (11.12.2015, 02:10) --------------------------------------------- Не зрозуміла суть питання - виїхати (має на увазі назавжди) чи поїхати (просто відпочити)?
|
|
| |
raramon | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| можна до Великої Британії ну щоб конкретно так змінити обстановку!)
|
|
| |
Наталі_Свердлова | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Мої знайомі поїхали до Кракова - туристичного міста
|
|
| |
movalana | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Цитата vdowencko ( ) Їхати туди де тепло і море, а в яку конкретно вже не важливо. Якщо гроші - не проблема, я б поїхала до Франції, на південь)))))) Ось де дійсно розкішний незабутній відпочинок!!! Канни, Антіби, Ніцца - найкращі курорти та найвідоміші місця відпочинку у Франції. Кожне місце прекрасне по-своєму і має свої особливості.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 27 |
Лейтенант
| У Канаду, якщо знаєш мову, там нашої діаспори найбільше не просто так, мені здається.
|
|
| |
Наталі_Свердлова | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| У Канаду можна! Канада - країна емігрантів)Прочитала в путівнику про цю країну
|
|
| |
колорадо | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Я б поїхала в Італію жити. Ми вже кілька разів їздили в тури по всій Італії з alvona . Кожне місто - це як маленька країна. Якщо поїхати в одне місто - всю Італію і не впізнаєш. Італійці кажуть, то рівень життя найкращий у них у Мілані. Але звичайно, щоб там гідно жити, потрібно мати заробіток хороший.
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 30 |
Лейтенант
| Летіть на Гоа, там добре зараз.
|
|
| |