У яку країну виїхати?
|
|
Dron | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У яку країну виїхати? Хочеться подалі від цієї кризи
|
|
| |
Карамболь | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| А я не хочу їхати нікуди, я в Одесі хочу в ТЕПЛОМУ морі купатися! Ну наскільки та Болгарія південніше? копійки буквально, а море набагато тепліше. Ось дивлюся, може з липня вже водичка буде приємнішою!
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 3 |
 Підполковник
| Цитата Natali38 (  ) Я б поїхала в Угорщину, звідси подалі, але поки що немає можливості, але посвідку на проживання в Угорщині зараз можна отримати багатьма способами (навчання, інвестиції тощо), а потім і пмж. там зараз погана ситуація через біженців Близького Сходу, тобто посвідку на проживання буде важче отримати, ніж раніше, хіба що тільки якщо не через відновлення з родичами. Минулого року літав із подругою в Дубровник у дику на 5 днів, тобто готель через букінг бронь. Загалом місто гарне але своїх мінусів теж вистачає, бруду не мало
|
|
| |
Bonya | Повідомлення # 4 |
 Сержант
| Ми ось із чоловіком збираємося поїхати в Стамбул ,зараз там можна відпочити відносно недорого. Вирішили трохи відволіктися від усього, що відбувається, оскільки видався важкий рік, і влітку так і не вийшло з'їздити на море. До речі, коли замовляла квитки, звернула увагу, що рейсів стало більше, завдяки введеним проти Росії санкціям. Тож можна не переживати, купувати квитки і на відпочинок!
|
|
| |
movalana | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Цитата vdowencko (  ) Їхати туди де тепло і море, а в яку конкретно вже не важливо. Якщо гроші - не проблема, я б поїхала до Франції, на південь)))))) Ось де дійсно розкішний незабутній відпочинок!!! Канни, Антіби, Ніцца - найкращі курорти та найвідоміші місця відпочинку у Франції. Кожне місце прекрасне по-своєму і має свої особливості.
|
|
| |
Свєтік44 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Ми подумуємо до Польщі виїхати. До того ж там родичі є. Але поки що взяли квитки на автобус львів люблін. Замовляли через цей сайт. І з'їздимо в гості, розвідаємо так би мовити обстановку
|
|
| |
logggg | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Дякую за цікаву статтю! Дуже корисна інформація для тих, хто планує подорож до Японії. Особливо сподобалися поради щодо вибору найкращих місць для відвідування. Рекомендую всім, хто цікавиться Японією, заглянути на сайт https://lucky-tour.com.ua/yaponiya/ — тут можна знайти багато актуальних турів і корисних порад для організації подорожі
|
|
| |