У яку країну виїхати?
|
|
Dron | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У яку країну виїхати? Хочеться подалі від цієї кризи
|
|
| |
zoloto889 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| На завжди чи так, відпочити?
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 3 |
Майор
| я наступного тижня із сім'єю в Туреччину відлітаю. Вирішили відпочити зараз, а то потім у дитини спортивний табір. Уперше в житті їдемо за кордон в обхід операторів. готель вибрали Sealife Family Resort Hotel, ми в ньому вже були колись. Хочемо подивитися, наскільки дешевше нам вийде відпочити дикуном, без туристичних компаній. Цього року доводиться економити.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Однозначно, відпочиваючи самостійно, заощадите чимало. Ми з чоловіком тільки такому відпочинку надаємо перевагу.
|
|
| |
Natali38 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я б поїхала в Угорщину, звідси подалі, але поки що немає можливості, але посвідку на проживання в Угорщині зараз можна отримати багатьма способами (навчання, інвестиції тощо), а потім і пмж.
|
|
| |
anetca | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хорошим варіантом для переїзду є Чехія. Дуже красива країна, що швидко розвивається, з хорошими перспективами. Надаються хороші умови, щоб здобути освіту в Чехії, а після отримання диплома вже працевлаштуватися і залишитися на ПМЖ.
|
|
| |
zoloto889 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| якщо на постійну, то я б США вирушив
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| можна помріяти про Шрі-Ланку.........
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| не завжди виходить заощадити, коли в дику летиш, оскільки залежить конкретно від готелю і від рейсу (квитки). Минулого року в середині серпня з дружиною літали на 8 днів в Анталью через туроператора, вийшло практично однаково за ціною, оскільки турфірми, як правило, співпрацюють із багатьма готелями за знижками, звідки ціна падає. Знайомий 3 роки тому літав у дику в Париж, вийшло за ціною набагато дешевше, ніж путівка, через те що страховку не брала
|
|
| |
Lorenz | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я зараз із сім'єю подумую про переїзд до Болгарії. Клімат чудовий, відпочивати нам там подобалося завжди. Нерухомість теж радує поки що цінами. Головне тепер вирішити питання з громадянством . Знайшли можливість зробити все через профі. Щоб голову собі цим не забивати
|
|
| |
Карамболь | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А я не хочу їхати нікуди, я в Одесі хочу в ТЕПЛОМУ морі купатися! Ну наскільки та Болгарія південніше? копійки буквально, а море набагато тепліше. Ось дивлюся, може з липня вже водичка буде приємнішою!
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| туди де можна найбільше відпочивати))
|
|
| |
Alleks | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| За рівнем життя - Швеція, Норвегія... Канада.
Досить легко в Польщу переїхати і не далеко + мова легко вчиться (якщо володієш рос. і укр.).
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 14 |
Підполковник
| Я часто скрізь їздив, цього року вирішив краще пізнати свою країну. Об'їздив за рік майже всі міста, але найбільше запам'ятався похід з наметами в Карпатські гори... це щось. Нам пощастило з наметом, ночі були дуже холодні, він був дуже теплий, наші друзі ходили до нас погрітися)
|
|
| |
Rukolla | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Японія або Іспанія
|
|
| |