подарунок на Новий рік
|
|
Nasar | Повідомлення # 46 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Gordon, на Новий Рік, по-моєму, безглуздо дарувати чохол, оскільки подарунок не відповідає святу, хіба що тільки якщо не брендовий на кшталт епловських за 2-3 тис. грн.. Подарував торік сестрі сертифікат на майстер-клас з айфонографії, цього року, найімовірніше, щось із парфумерії або юв.прикрас
|
|
| |
Марісабель | Повідомлення # 47 |
Рядовий
| Чоловікові телефон мобільний, а синочка поведу в розважальний центр
|
|
| |
Ледія | Повідомлення # 48 |
Рядовий
| Сина явно обділили))) Чи для нього такий похід як свято? Ми доньку раз на тиждень водимо, у нас швидше розважальні центри окремо - подарунки окремо. Тим більше на Новий рік. Цього року донька вже вибрала на Розетці ляльку з будиночком, сказала, що в листі дідові Морозу саме її і замовить) Натяк зрозумілий, як то кажуть))
|
|
| |
Брюнетка | Повідомлення # 49 |
Рядовий
| Подарую доньці щось з одягу
|
|
| |
Оксанка | Повідомлення # 50 |
Рядовий
| Я своїй теж буду дарувати одяг і гроші - вона збирає на планшет
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 51 |
Лейтенант
| Я теж доньці купую щось з одягу. Так як це буде зима, впевнена що їй сподобається палантин або хустка.
|
|
| |
Монник | Повідомлення # 52 |
Рядовий
| Чоловікові хочу новий спальник подарувати, вже знайшла на Розетці гідний варіант, який і за ціною мені підходить, і фірма хороша, а неякісні речі в похід брати небезпечно. Сестрі набір косметики подарую, я знаю фірму, якою вона завжди користується.
|
|
| |
JuliaD | Повідомлення # 53 |
Сержант
| Я думаю, що ідеальним подарунком для коханого чоловіка буде та річ, яка йому знадобиться! Наприклад, можна подарувати якийсь шкіряний гаманець, або сумку на плечі чи портмоне. Я думаю що такий подарунок дуже сподобається кожному чоловікові, тому що такі речі завжди допомагають нашим чоловікам виглядати солідно!
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 54 |
Підполковник
| найкраще, по-моєму, подарувати сертифікат у магазин, щоб сама обирала, або йти й разом купувати, з огляду на те, що потім не носять через те, що не підійшло за кольором/фасоном, принаймні суджу за своєю (17 років).
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 55 |
Сержант
| Дитині планшет, він його давно вже хоче, чоловікові гарний шкіряний гаманець або барсетку
|
|
| |
Дбайлива | Повідомлення # 56 |
Лейтенант
| Найкращим подарунком буде щось розвивальне, тим паче в такому віці, коли вони все вбирають як губки. тим паче в такому віці, коли вони все вбирають як губки. Я зупинилася на журналі "Пізнайко". Разом із дитиною вже вивчили всі літери, потихеньку почали читати. Ще мені подобається, що в журналі багато повчального є, на різних історіях про тварин з їхніми проблемами, вимальовуються цілком життєві ситуації. Усе написано дуже доступно для дітей, в ігровій формі - дитині цікаво, а найголовніше не нудно
|
|
| |
Арішка1 | Повідомлення # 57 |
Рядовий
| А я буду всім текстиль дарувати, вже знайшла хороший сайт зі знижками.
|
|
| |
Варюша | Повідомлення # 58 |
Рядовий
| Так, текстиль як подарунок на Новий рік справді і доречний, і корисний, і презентабельний) Особливо, якщо це дорогий комплект пастельної білизни або красиве покривало. А де ви будете купувати текстиль? Я завжди на Розетці беру, там і ціни хороші, і якість чудова, сестра досі дякує мені за теплі простирадла, які я їй два роки тому дарувала, каже, що виглядають як новенькі і абсолютно не затерлися.
|
|
| |
vikki5100 | Повідомлення # 59 |
Рядовий
| я на новий рік вирішила подарувати мамі портрет олівцем, дуже класно вийшло
|
|
| |
Даяна | Повідомлення # 60 |