подарунок на Новий рік
|
|
flor | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Скоро Новий рік і хотілося б подарувати своїм рідним крім уваги ще й щось гарненьке. Я Своїй доньці замовила в інтернет магазині сукню. А ви що думаєте дарувати на свято своїм рідним і друзям? Давайте обговоримо це.
|
|
| |
Fiuman | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хто що порадить дівчині на 8 Березня? Поки що думаю світильник Ну і квіти, звісно. Що скажете?
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Дівчата, потрібна ваша порада! Чи сподобається дружині подарунок на 8 березня у вигляді походу в спа салон
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Ви дуже турботливий чоловік))) мені здається, що такий подарунок сподобається будь-якій дівчині.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| спасибі за ідею, потрібно буде обміркувати і такий варіант. А так приглядав широкий браслет, дуже дружина любить їх))
|
|
| |
yurijtolm | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ми на новий рік своїй дитині подарували електромобіль, класна річ, шкода, що в нас у дитинстві таких іграшок не було, син зараз на ньому по двору наяривает, хоч від комп'ютера відірвався, з електромобілем навіть друзі нові з'явилися.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| будь-якій людині можна подарувати оригінальну футболку) з тематикою її захоплення! я своєму синові подарувала нещодавно на день народження футболку і кепку, одного кольору і з логотипами його улюбленого футбольного клубу, він футболом займається))
|
|
| |
Fiuman | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я на всі свята в Кактусі купую всім подарунки. Відмінний магазин подарунків.
|
|
| |
Natali388 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж усі подарунки купую через інтернет.Манікюрні набори в інтернет магазині дуже дешеві
|
|
| |
Magento | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Майже всі люблять прикраси, я на copybrand такі копії брендових прикрас, які на око не відрізнити, а ціни в десятки разів нижчі.
|
|
| |
Natali38 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| А мені чоловік пообіцяв цього року подарувати сертифікат на прокат дизайнерських суконь RentABrand
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Я за подарунки ручної роботи Скільки вже можна дарувати подарунки, які штампують, і полюбому є у багатьох.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Є прикольні подарунки ручної роботи . Дуже цікаві вироби зроблені своїми руками майстрів з усієї України.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 14 |
Підполковник
| Ну ви і розігналися тут дивлюся )))) Сьогодні всі з гаджетами ходять. Купіть чохол, такий як тут і не партеся. Точно сподобається, якщо оригінальний.
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 15 |
Підполковник
| У нас зовсім інші запити))) дружина попросила новий мікрофон
|
|
| |