Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
подарунок на Новий рік
Gordon Повідомлення # 31
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ще реально чудовий подарунок, це чохол для смартфона, Хотів би, щоб мені таке подарували.

Ванда Повідомлення # 32
одеський форум
Рядовий
Мені чоловік на Новий рік телик подарував відразу ж на кухню прикрутив=)

TheRoad Повідомлення # 33
одеський форум
Підполковник
Я вирішив влаштувати рік різноманітностей, тому подарував дружині на Новий рік незвичайний (навіть для себе) подарунок - комплект спідньої білизни, купив його тут. Вийшло дуже зручно з інтернет-магазином, що не потрібно ходити магазинами, торговельними центрами, червоніти, як хлопчак, і розповідати, які в твоєї дружини груди та які стрінги ти хочеш їй купити! Дружина була в захваті, а я радий, що моє захоплення "нишпорити в інтернеті" мені допомогло:)

grinchukmaria Повідомлення # 34
одеський форум
Рядовий
подарунок - це важливо

Exiousle Повідомлення # 35
одеський форум
Полковник
Чудовим подарунком на будь-яке свято може бути комплект постільної білизни, типу цього. Багато знайомих схвалили вже.

Fiuman Повідомлення # 36
одеський форум
Сержант
Гляньте в Кактусі. Це відомий одеський магазин подарунків. Замовляли звідти на зимові свята.

Tata244 Повідомлення # 37
одеський форум
Рядовий
Для себе коханої зробила подарунок - нарощування вій. Спочатку незвично було, а тепер не уявляю себе без них. Відчуваю себе впевненіше)

gontsova Повідомлення # 38
одеський форум
Рядовий
А мені чоловік одяг дарував на Новий Рік. Купував в інтернеті. Мені дуже подобається))))

TheRoad Повідомлення # 39
одеський форум
Підполковник
одяг, по-моєму, не найкращий подарунок, тому що вгадати дуже важко з розміром, тим паче в розетці ціни захмарні, якщо порівнювати з тим же бонпріксом або ламодою. Дружині самсунг гелексі подарувала на НГ, доньці парфуми Ajmal Prose

Marin0Chka Повідомлення # 40
одеський форум
Рядовий
так рано ще не думала, але мабуть настав час визначаться

Фонтан Повідомлення # 41
одеський форум
Майор
Вгадати важко, якщо не знаєш людину і розміри, в яких ходить, близьким, як правило, легко підбирається, окрім взуття, тому що там через маркування може на +-1 розмір не підходити. Сестрі на Новий Рік подарував пухове пальто

Murchalka Повідомлення # 42
одеський форум
Сержант
На цей випадок в інтернет-магазині Тутмодно є послуга "подарунковий "сертифікат", людина може сама вибрати, що їй сподобається і розмір свій краще знає.

Ярина82 Повідомлення # 43
одеський форум
Рядовий
На цей випадок в інтернет-магазині Тутмодно є послуга "подарунковий "сертифікат", людина може сама вибрати, що їй сподобається і розмір свій краще знає.

Додано (25.07.2023, 22:30)
---------------------------------------------
Щодо подарунків на новий рік взагалі ще не думала, єдине, знаю, що дочці буду дарувати - стильний рюкзак, вже вибрала на Розетці, вона їм уже всі вуха прожужжала, просила, щоб я їй його до школи купила, але ціна така, що не змогли собі дозволити одразу й двох дітей до школи зібрати й таку дорогу річ купити. Поки ходить зі старим.

Ганнуся Повідомлення # 44
одеський форум
Рядовий
Мені дуже подобається варіант з подарунковим сертифікатом, або фотосесію можна подарувати, або з косметики, якщо підбирається подарунок подрузі-мамі-сестрі. Я на Розетці завжди замовляю святкові косметичні набори. Але це треба знати смаки і чим користується людина.

Соляріс Повідомлення # 45
одеський форум
Рядовий
Мені подарували сертифікат і я вибрала саме те з косметики, що давно хотіла smile

Пошук: