Куди їдемо?
|
|
Kaveliya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Може, порадите, де в березні можна провести відпустку з сім'єю, куди поїхати? Діліться, де бували, які враження, або куди хотіли б вирушити. А то я не можу вирішити, де провести відпустку.
|
|
| |
Носов | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Чому б вам не вирушити туди, де ніколи не були? Адже напевно є мрії, ось і виконуйте їх. Якщо звичайно, є можливості. А взагалі скажу, що в цей час краще відпочивати за кордоном.
|
|
| |
Alilu | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я так розумію, що в самій Одесі вам уже набридло відпочивати. Якщо це так, то раджу поїхати в Чорноморськ. Там вам сподобається, або ж їдьте на Закарпаття.
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Поки гуляє вірус країною, раджу на деякий час забути про закордонні курорти. Якщо хочете кудись поїхати, то можу запропонувати провести свій відпочинок у Карпатах, ціни, як на мене, адекватні. Ми влітку збираємося туди поїхати. Якщо все-таки наважитеся відпочивати в Карпатах, то потім відпишіться, як усе пройшло, сподобалося, чи ні...
|
|
| |
Grane | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ми за півтора тижні плануємо з Харкова приїхати відпочити в Одесу. Будемо їхати на своєму автомобілі, хочемо знайти сімейний готель у центрі міста. Знайомі порадили Вояж, вони тільки там завжди номери бронюють Voyage hotel .Читала на офіційному сайті, що є і сімейні номери, начебто і обстановка по фото нічого. Хочу завтра набрати і дізнатися чи є вільні номери.
|
|
| |
Katy8 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| В Україні насправді є дуже багато красивих і унікальних місць, там величезний вибір
|
|
| |