Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Куди їдемо?
Kaveliya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Може, порадите, де в березні можна провести відпустку з сім'єю, куди поїхати? Діліться, де бували, які враження, або куди хотіли б вирушити. А то я не можу вирішити, де провести відпустку.

Носов Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Чому б вам не вирушити туди, де ніколи не були? Адже напевно є мрії, ось і виконуйте їх. Якщо звичайно, є можливості. А взагалі скажу, що в цей час краще відпочивати за кордоном.

Alilu Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Я так розумію, що в самій Одесі вам уже набридло відпочивати. Якщо це так, то раджу поїхати в Чорноморськ. Там вам сподобається, або ж їдьте на Закарпаття.

Ostira Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Поки гуляє вірус країною, раджу на деякий час забути про закордонні курорти. Якщо хочете кудись поїхати, то можу запропонувати провести свій відпочинок у Карпатах, ціни, як на мене, адекватні. Ми влітку збираємося туди поїхати. Якщо все-таки наважитеся відпочивати в Карпатах, то потім відпишіться, як усе пройшло, сподобалося, чи ні...

Grane Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Ми за півтора тижні плануємо з Харкова приїхати відпочити в Одесу. Будемо їхати на своєму автомобілі, хочемо знайти сімейний готель у центрі міста. Знайомі порадили Вояж, вони тільки там завжди номери бронюють Voyage hotel .Читала на офіційному сайті, що є і сімейні номери, начебто і обстановка по фото нічого. Хочу завтра набрати і дізнатися чи є вільні номери.

Katy8 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
В Україні насправді є дуже багато красивих і унікальних місць, там величезний вибір

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: