Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Де знайти хороше СТО?
nikolasava Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт. Я за кермом уже понад 10 років, за цей час стикався з багатьма видами ремонту і доводилося понервувати, бо не завжди роблять те, що обіцяють. Вирішили створити сервіс із пошуку автомайстрів. Якщо потрібно зробити ремонт транспорту, то просто розміщуйте оголошення, отримуйте пропозиції від СТО за вартістю ремонту і часу, потім укладайте на сайті угоду і після можете залишити відгук про роботу. Тим самим допоможете у виборі СТО іншим автовласникам. Сервіс безкоштовний! 
Якщо Ви представник автостанції або майстер, відповідайте на замовлення, отримуйте безліч нових клієнтів, знову ж таки безкоштовно! 
Ми за якісне обслуговування! Усім удачі!

Gena Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Всім привіт. Я за кермом недавно.У мене автомобіль WV Passat B-3 Дуже потрібен хороший механік моторист який розбирається в двигуні. Буду вдячний за допомогу!!!

Natali38 Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Ось де ви раніше були, місяць тому зламався автомобіль, тепер мотатися по відрядженнях різних міст не зручно. скрізь шукаю таксі. ось недавно була в Києві

Anyta91 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Ну із запчастинами ще можу допомогти, чоловік завжди замовляє автозапчастини через один і той самий магазин, а ось із майстром важче, він у мене сам копається в машині.... просто може такої складної поломки не було, якщо все ж таки хтось знайшов майстра - напишіть (нехай буде про всяк випадок)

Sea_lover Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
За шиномонтаж можу підказувати - status-auto. Хороший сервіс, телефони для зв'язку є на сайті.

БусТехнік Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
СТО ,, БусТехнік" в Одесі спеціалізується на технічному обслуговуванні дизельних мікроавтобусів Mercedes-Benz і Volkswagen.  Сучасне обладнання, вузька спеціалізація, і великий досвід (від 4 до 15 років) дає можливість Нашому автосервісу виконувати ремонт якісно і своєчасно, з Нами можливий безготівковий розрахунок.

Elаna Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Як у РАДОЙ дивився.

Borya23 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Нещодавно був на СТО Seven Motors. Сподобалася якість роботи і сервіс, а також, що здивувало, кафешка на території автосервісу і там дуже смачно. Адреса 7 км. Овідіопольської дороги, Одеса.
Удачі

arber Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
так само чув про цей автосервіс, мовляв, в Одесі він один з найбільш якісних. Брат дуже добре відгукувався. У них є сайт, тільки я не пам'ятаю, якщо що пробейте в гуглі

romero Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Якщо по дрібницях, з тех. обслуговування, то у мене на селищі механік є. Кому потрібно можу підкинути контакти, спостерігаюся у нього вже років п'ять. А серйозні маніпуляції з тюнінгу або переобладнання роблю в Києві. Нещодавно ставив GPS систему тут cartuning тепер не загублюся в жодній країні світу.

sergik6920 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Пропонуємо вам весь спектор послуг з ремонту та обслуговування вашого автомобіля. 
Діагностика та ремонт ходової, мотора, автоелектрики
заміна масла, фільтрів, 
установка авто сигналізації, автозвуку, ксенону і будь-якого доп обладнання.
робота будь-якої складності
Встановлення автостекол 
+38063149524, +380683305355 Сергій
район 4 ст. люстдорфської дороги

dr_dred Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Якщо когось цікавить питання встановлення ГБО на автомобіль у районі Таїрова, то можу порекомендувати хлопців зі встановлення газу на авто
Ставив на своє авео, впринципі залишився задоволений.

Авдей Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
А щодо вольксвагенів хто знає хороше СТО? У офіціалів зарікся лагодитися - кілька разів виходив овер прайс, мені з таким успіхом простіше продати машину.
Якщо що, можу підказати хороший магазин по шинах infoshina, брав там собі літній комплект - знайшов економний варіант, свіжі шини, ще й з безкоштовною доставкою.

Ivazer Повідомлення # 14
одеський форум
Сержант
скиньте, будь ласка, їхні контакти в ЛС і напишіть, яке покоління ставили на авео, яка зараз приблизна витрата по місту? Хочу поставити газобалонку на Авео 1,6 четвертого покоління томасетто таке або друге інжекторне цього ж виробника, яке вам радили ставити і які аргументи наводили плюси/мінуси? Наскільки зменшилася тяга авто після встановлення газу?

Poolber Повідомлення # 15
одеський форум
Сержант
Витрата газу більша, ніж у бензину, основне питання економії в його вартості, а не обсязі споживання. За тягою близько 25% коней втратиш після встановлення

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: