Де знайти хороше СТО?
|
|
avtoforma | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Знайшла чудове СТО -PDR-центрAvtoForma. Хлопці молодці. Обслуговування на вищому рівні. СТО PDR-центр AvtoForma Мені обклеїли антигравійною плівкою передній бампер. Це високотехнологічна плівка, яка має 100% прозорість і глянсовий блиск, що не відрізняється від лакофарбового покриття. Плівка розроблена спеціально для захисту будь-яких поверхонь автомобіля від природного зносу і дрібних пошкоджень. Крім того, що плівка має неймовірну прозорість, так вона ще й пропускає ультрафіолетові промені, що забезпечує рівномірне вигоряння фарби автомобіля як на захищених За необхідності, антигравійну плівку можна безболісно видалити з поверхні вашого автомобіля (тобто без пошкодження), а також на захищених поверхнях, так і на поверхнях без антигравійної плівки. автомобіля (тобто без пошкодження лакофарбового покриття) і отримати ідеальну поверхню, яка була в момент нанесення плівки.
|
|
| |
panchev | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Тюнінг салону автомобіля, індивідуальний інтер'єр салону, яхт Оздоблення деталей салону натуральною шкірою, велюром Перетяжка і ремонт сидінь, стель, дверних карт Виготовлення тентів на кабріолети, яхт Реставрація подушок безпеки, перетяжка рулів
0949535386 Олександр
|
|
| |
slavikgold23 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Широкий спектр послуг - Встановлення сигналізації всіх типів (+GSM) Встановлення gps трекерів -Встановлення іммобілайзерів - Автозвук (Краще якості не знайти) -Встановлення динаміків -Встановлення магнітофонів -Встановлення ксенону в фари + туманки Виготовлення подіумів і перехідних рамок Встановлення лінз у фари Встановлення агельських очей Встановлення aux входу в штатну магнітолу Встановлення підігріву двірників і підігріву дзеркал -Встановлення камери заднього і переднього виду Ремонт підсвічування приладів і зміна кольору приладів -Встановлення парктроніка -Автоаксесуари -Ремонт автоелектрики Встановлення склопідйомників Знешумлення автомобіля брендовими матеріалами з гарантією якості! Ціни дуже приємні А головне гарантія на виконану роботу! Славік 0734045534
|
|
| |
kramar1802 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Хороший автосервіс із ремонту Міцубісі та встановлення ГБО в Удача Авто. На своєму авто ставила газ, і знайомих на заміну автоскла приводила
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 20 |
Підполковник
| Спробуйте на Шевченка СТО "Автоблеск", я там ставила захисні дуги на свій Мерседес Усе чудово було зроблено, і ціни мене приємно здивували, можете сміливо їхати, ось тільки адресу точно не пам'ятаю.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Мені пощастило, у мене тесть працює на СТО і мені більшість робіт там роблять безкоштовно. Навіть деякі деталі знаходять у себе і грошей за них не беруть. Ось буквально днями прийшла з магазину гума lester.ua і за півгодини мені все встановили "за каву" ))
|
|
| |
Мінфін | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| буду мати на увазі
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 23 |
Майор
| Я постійно їжджу тільки на це СТО autocomrad Хлопці роблять свою роботу швидко і якісно. Вони обслуговують мою машину і машину моєї дружини
|
|
| |
egornik | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| а я купив собі обладнання під сто і тепер у мене своє сто
|
|
| |
MedForcer | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Панове автомобілісти. порадьте, будь ласка, СТО, яке на професійному рівні займається встановленням сигналок. Насамперед цікавить досвід роботи з Шерхан Мобікар 1, тому що ставити буду саме її.
|
|
| |
Konstantin | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| буду мати на увазі
|
|
| |
Kukolka | Повідомлення # 27 |
Сержант
| з приводу сигналок не скажу, а ось професійно встановити ГБО можуть на СТО service-gas.vip
|
|
| |
MedForcer | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Та ні, нафіг мені ГБО? Мені машину захистити треба. Бренд сигналки я собі вже вибрав - це буде scher-khan mobicar, перша чи друга модель ще не знаю, не вирішив. Зараз питання в тому, щоб знайти офіційного дилера шерханів. Ну і далі вже від ціни танцювати. Плюс добре б знайти де встановити грамотно.
|
|
| |
kimanso | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Ось список СТО по Одесі Там під кожним є опис, контактні дані Можете відразу зателефонувати, і з майстром проконсультуватися з питання, яке вас цікавить. Зручно, насправді.
|
|
| |
olggrig | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Найкраще СТО - це "Пальма моторс", що на Миколаївській дорозі, 253, підкуповує новітнім обладнанням і прийнятними цінами, а чистота у них як у лікарні, ніде такого не бачила)
|
|
| |