Де знайти хороше СТО?
|
|
Oleg2020 | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Додано (05.04.2020, 18:39) --------------------------------------------- я вже багато років їжджу до одного і того ж майстра. ретельно і зі знанням справи. з однією і тією ж проблемою практично ніколи не повертався до нього. завжди все розтлумачить і з деталями підкаже чудовий мужик, всім раджу! Він із ремонту ходової, двигуна, стартера, генератора. Коробки передачавтомеханік олег 0936441876
|
|
| |
semka2020 | Повідомлення # 32 |
Рядовий
| я не знаю як можна дивитися окремі автосервіси або сайти, у яких відгуків немає. найпростіше: зайшов 100 ks ua, вибрав потрібне СТО і почитав відгуки. і все ти впевнений що тебе не обдурять
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 33 |
Лейтенант
| Та зараз сто це проблема, і запчастини знайти теж. Ось у мене проблема виручайте, посеред дороги обірвався ремінь ГРМ, що робити в таких випадках? Вперше з таким стикаюся, як відбуксирувати авто на СТО? Якщо в мене коробка передач? Авто Skoda Octavia.
|
|
| |
Jann | Повідомлення # 34 |
Лейтенант
| Привіт, розумію проблема така трапляється, ви спочатку зніміть або хоча б підніміть захисну кришку механізму на моторному відсіку, потім уважно вивчіть зовнішній вигляд ременя, якщо він порвався, це буде видно відразу. Іноді обриває в самому низу, щоб це побачити треба на половину обороту прокрутити колінвал. Потім звісно ж транспортувати авто на СТО, за допомогою автоевакуатора у вашому випадку. Купити новий комплект ременя ГРМ на Skoda Octavia 03l 198 119 f раджу в цьому магазині, перевірений часом.
|
|
| |
Дмитро28 | Повідомлення # 35 |
Рядовий
| А що вам потрібно зробити. Деякі відмінно роблять підвіску але не лізуть у двигун і навпаки
|
|
| |