Tamarika | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Всім привіт, мене звуть Тамара Пропоную вам разом зі смой здійснювати захоплюючі покупки по інтернет-магазинах США! Ви зможете не тільки побачити безліч товарів, а й придбати безліч товаром для вашої родини!
Мої контактні дані : моб. +380678920349
Розміщую замовлення тільки на умовах 100% передоплати.
Щодня викуповую : під мінус 10% *8.30, шип 6 дол.( шип ділю на всіх хто в замовленні) + вага під мінус 10% *8.30, шип 6 дол. (шип ділю на всіх хто в замовленні) + вага (при замовленні на 40 дол. на основну колекцію),CLEARANCE під 0%
ПІД мінус 15% *8.30+вага, фрі шип від 75 дол., під мінус 0% *8.30+вага, фрі шип від 50 дол. (відсоток знижки може змінюватися) під 5%, + податок 7% (на іграшки), + вага, фрі шип від 75 дол. під 0%, шип, + вага, (шип і податок дивимося індивідуально) + 7% податок під 10 % + вага, шип 7 дол. (шип ділю на всіх, хто в замовленні) Можуть бути купони на знижки і фрі шип.
Замовлення приймаю в темці або в лс під час оформлення замовлення не забувайте вказувати ваші дані П.І., телефон, місто і на яку філію нової пошти будемо відправляти замовлення
Оплата за вагу: - море 6 дол./кг (термін поставки - 6-8 тижнів) - авіа 10 дол./кг (термін поставки - 3-4 тижні) Вагу округлюю до 50 г., мінімальна вага - 100 г. Вагу іграшок рахую за об'ємною вагою.
Оплата на карту Приват: - гривневу: сума замовлення + 1% - доларову: сума замовлення.
По Україні пересилаю Новою поштою за рахунок одержувача.
УВАГА! Обміну і повернення немає! Я лише організатор і надаю послуги з доставки товару! Додано (07.11.2013, 00:23) --------------------------------------------- Дівчата це якесь знущання над психікою шопоголіка!!!! знову така пропозиція від якої не можна відмовитися Купи 1 річ на Крейзі8 і отримай другу річ за 0.88 цента! Викуповуємо під 0%
Додано (09.11.2013, 03:42) --------------------------------------------- Приголомшливі піжамки з улюбленими персонажами з Колекції Дісней 2013-2014 зроблять казковою найдовгоочікуванішу ніч у році!!! Поспішайте, набираємо замовлення! ціна сайту+10%*8.30 + вага
Додано (09.11.2013, 03:44) --------------------------------------------- Ексклюзивний набір "Тачки" - 16 металевих машинок, довжина кожної машинки - 10-12 см - чудовий подарунок для юних гонщиків!!! 913 грн + вага
|
|
| |