Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хороший магазин
parascovia Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Наша співробітниця народила дівчинку. Ми вирішили привітати її з цією радісною подією і зробити подарунок від усього колективу. Підкажіть, будь ласка, перевірений інтернет-магазин дитячих товарів, з надійною доставкою, в якому можна вибрати хороший подарунок для такої події.

Светик1 Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
З особистого досвіду хочу порекомендувати вам чудовий магазин дитячих товарів uatoys.com.ua. Я часто купую тут різні товари для своїх дітей і подарунки племінникам. Тут відмінний вибір різних іграшок та інших товарів для дітей. Я впевнена, що ви з легкість підберете подарунок для малятка і ваша співробітниця залишиться задоволена.

parascovia Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Спасибі вам величезне за таку пораду. І справді тут чудовий вибір іграшок, ми дуже швидко підібрали дитині подарунок, яким вона буде задоволена.

Kristinaa Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
О, хочу ще додати, що вашій співробітниці дуже сподобаються повітряні кулі, які можна замовити в Одесі в магазині ukrasharik.od.ua Ба більше, вам допоможуть зробити справжній букет із кульок. Ми теж робили такий подрузі на день народження, її дуже вразило, тому і вам раджу

Olegodesa Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
я навіть не знаю, я весь дитячий одяг купую в торговому центрі, через інтернет навіть не пробував таке замовляти

Kukolka Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Можу теж порадити хороший магазин з дитячими меблями moll-ukraine. com. , знайомі зробили своїй дитині-першокласнику подарунок - стіл і стілець, думала звичайні, доки не побачила, що меблі регулюються)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: