Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подарунок хрещенику
Юшкін Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день. Два роки тому, я став хрещеним батьком своєму племіннику. День народження у племінника буде через два тижні, але я не зможу бути присутнім, тому хочу заздалегідь подарувати подарунок. Потрібні ідеї, що можна подарувати хлопчикові двох років. Ваші варіанти?

Єгорівна Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Племінник ваш зовсім ще маленький, але думаю, що якщо ви йому підберете іграшку за віком, він буде задоволений. Та й батьки зможуть посидіти кілька хвилин спокійно, коли дитина буде зайнята новою іграшкою.

Малина Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
У нас іграшки максимум на 5 хвилин. Тим паче їх зараз роблять не найкращої якості, і вони швидко ламаються. Може ви придумаєте щось цікаве для хрещеника, звозите його кудись на атракціони?

Дрюлька Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Дитина маленька ще, але вже активна, і найскладніше для батьків, це встежити за нею. Тому якщо й обирати для дитини іграшку, потрібно підібрати щось цікаве. Приміром, у такому віці вже можна придбати дитині електромобіль. Дитина точно не залишиться байдужою до такої іграшки, і буде кататися квартирою або будинком.

Катманду Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Я би порадив купити конструктор, так як це вивчення кольорів і розвиток моторики, а ще фантазії. Я сам з дитиною граю в конструктор із задоволенням.

Партизан Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я зазвичай дзвоню батькам і питаю, що подарувати. Щоб іграшка була потрібною, а не 100500 машинок, наприклад. Ось у цьому одеському магазині можна подивитися великий асортимент іграшок на різний вік, я підтримую думку авторки вище, щодо купівлі конструктора, але, звісно, не з дрібними деталями, а великими.

Soniya Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Партизан, з урахуванням того, як швидко ці машинки ламаються, то вони ніколи не бувають зайвими)) Принаймні в нас. На радіокеруванні подаруйте, дитина буде в захваті

Лаки Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
А мені ідея з конструктором сподобалася. Подаруйте хлопчику 3d магнітний конструктор. Я синові такий купила, йому він дуже сподобався. Брала ось тут зі знижкою prodest.shop там бачила ще конструктор, який світиться в темряві. Або пазли можна взяти, вони теж добре розвивають зорову пам'ять, мислення

Vanan Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Не думали подарувати дитячий муз інструмент?

Ganethad Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Про що діти в такому віці можуть думати як не про іграшки виберіть іграшку для двох років і все, хлопчик буде радий))

Todema Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
У подарунок хрещенику такого віку найкраще підібрати хорошу розвиваючу іграшку, з якою йому буде цікаво і дуже корисно грати. Для такого приводу вам відмінно підійде дитячий синтезатор впевнена, що така іграшка напевно дуже сподобається вашому хрещенику.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: