Як зробити приємно дівчині?!
|
|
yagodka | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| заваліть її квітами ))
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 17 |
Лейтенант
| Виконайте якусь її мрію. Мій чоловік, наприклад, дуже уважно стежить за тим, чим я цікавлюся і чого хочу. Я раніше навіть не розуміла, як він це робить, дізнається що і коли мені хочеться. А потім зрозуміла, що я абсолютно просто іноді кажу чого хочу. Якось блукала просторами інтернету і потрапила на цей сайт з оригіналами iPhone 6S. Сказала тільки що класний телефон і не розумію навіщо витрачати стільки грошей на таку техніку) Тепер і в мене є такий телефон. На річницю весілля чоловік подарував, сказавши, що я ж хотіла ))))
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 18 |
Підполковник
| Кумедно Ви своїм чоловіком "маніпулюєте". Добре якщо це просто так говориться, а якщо з наміром яким? Ось так жінки маніпулюють розумом своїх чоловіків! А потім кажуть "навіть не знаю, як він здогадався, що я цього хотіла?" ) Це все жарти, звісно, сподіваюся у Вас не так )
|
|
| |
Маргарита1245 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Просто потрібно бути чоловіком)
|
|
| |
Fantasy_writer | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Дивно тема створена у 2013 році а повідомлення пишуть досі
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Подаруйте їй візит до салону краси, гадаю, це багатьом дівчатам має сподобатися, мені б точно сподобалося, нещодавно з чоловіком були в столиці, то він якраз мені й подарував відвідини салону Джаз, я в них собі тоді шикарну зачіску зробила, а ввечері був шикарний романтичний вечір у ресторані.
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 22 |
Сержант
| Романтичний вечір (подорож краще) + красиву фотосесію
|
|
| |
рибка | Повідомлення # 23 |
Сержант
| подарунок залежить від смаків дівчини
|
|
| |
Jates | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Мій хлопець теж не романтик, але іноді влаштовує для мене романтичну вечерю=) Замовляє смачну їжу (зазвичай у https://osava.com.ua у них дуже смачні суші), вибирає якийсь цікавий фільм. У принципі без усяких там премудростей, все по-простому, але для мене і це приємно.
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 25 |
Сержант
| Що б там не казали, а приємності дівчині приносить увага. Саме вона) Відчуваю це на собі, коли повертаючись з роботи, чоловік приділяє мені увагу всіляко різними способами, хоч у самого цілий день завал на роботі був)
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 26 |
Сержант
| А буває ж так, що не хочеться ніякого приємно? Хочеться, щоб від тебе відстали і не чіпали... Але такий стан дівчини може зрозуміти тільки хлопець, який по-справжньому любить її...
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 27 |
Полковник
| Задовольняти просто потрібно вміти і все!
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 28 |
Лейтенант
| Цитата new_ton ( ) зараз багато дівчатам не треба. Ну-ну, або вам попалася диво-дівчина, якій багато не треба. Або ви шукайте відмазки, щоб їй нічого не дарувати.
|
|
| |
Slemiosse | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Та зараз особливо й не потрібно бути романтиком, щоб вибрати дівчині подарунок. Все залежить від бюджету, можна замовити доставку квітів додому - sunrose.com Також можна подарувати ювелірну прикрасу, мобільний гаджет. Подивися різні сертифікати в спа-салони, подаруй дівчині релакс. Удачки)
|
|
| |
Sashok31 | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| можна організувати романтичне побачення на даху висотки) припрячьте там заздалегідь вино, плед, квіти, а потім приведіть туди свою дівчину подивитися захід сонця))
|
|
| |