Хто і де одягається?!
|
|
juju1002 | Повідомлення # 31 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| За найпривабливішими і найнижчими цінами, за великим асортиментом я вибираю klubok
|
|
| |
MiMiMi | Повідомлення # 32 |
Рядовий
| Більшість речей замовляю в інтернет магазині bisou.com
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 33 |
Лейтенант
| Обожнюю шопінг.)))
|
|
| |
daff | Повідомлення # 34 |
Рядовий
| Манго і зара перевірено часом Додано (11.02.2015, 16:05) --------------------------------------------- а взагалі з нинішнім курсом - просто жесть ціни на речі і все інше
|
|
| |
Ingrid | Повідомлення # 35 |
Рядовий
| Ура, скоро весна і треба готуватися до нового сезону! Будемо оновлювати одяг у нашому гардеробі. Я цю справу дуже люблю. А в інтернеті чи у звичайному магазині для мене не принципово.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 36 |
Лейтенант
| Цитата Ingrid ( ) Ура, скоро весна і треба готуватися до нового сезону! Будемо оновлювати одяг у нашому гардеробі. Я цю справу дуже люблю. А в інтернеті чи у звичайному магазині для мене не принципово. Я теж люблю весну)) Ніби заново народжуєшся.
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 37 |
Підполковник
| Замовив штани, кардиган і сорочку в tytmodno. Вчора прийшло замовлення, я просто щасливий від того, що прийшов одяг дуже високої якості. Я знайшов свій магазин одягу.
|
|
| |
Vetalina98 | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| Я весь одяг купую на одному сайті, де безліч інтернет-магазинів, дуже зручно, тому що і ціни, і вибір величезний, ось зараз сиджу светрик вибираю в klubok
|
|
| |
JuliaD | Повідомлення # 39 |
Сержант
| Я знайшла для себе просто ідеальний магазин - купила днями желетку таку як і хотіла, і дуже дешево, як за нашими цими цінами) Чорна - спортивна під спортивний костюм якраз те, що треба)
|
|
| |
lyubochka | Повідомлення # 40 |
Рядовий
| Я купую одяг на rozetka. Ось беру і собі і чоловікові теж. Нічого так.
|
|
| |
vika_17 | Повідомлення # 41 |
Рядовий
| Зараз дуже багато магазинів дитячого одягу, але я хочу порадити де купую постільну для своєї дитини retown.kiev 16 Вибір великий, а якість відмінна. тут можна купити не тільки постільну, а також ковдри, подушки і т.д. Ціни радують. раджу відвідати.
|
|
| |
Nika314 | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| Бжл - фірма класна, НМ
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 43 |
Лейтенант
| Зараз досить часто в інтернет магазинах покупки роблю, так минулого тижня через інтернет купила собі ось цю вишиванку, 100% льон, і виглядає на мені дуже красиво, зараз чоловікові вишиванку замовила.
|
|
| |
Джміль | Повідомлення # 44 |
Рядовий
| в інтернеті
|
|
| |
AnnaLoli | Повідомлення # 45 |
Рядовий
| найкращі місця для шопінгу в Одесі і не тільки на сайті White Story whitestory. ua . Все якісно і швидка доставка. Мені сподобалося.
|
|
| |