Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Хто і де одягається?!
Galina Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто і де одягається?! Які магазини та бутіки Вам подобаються?! Де подобається сервіс?! Розкажіть де найкращі місця для шопінгу в Одесі (на Вашу думку).

serg Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
У наш час у магазинах ціни захмарні =) Зрозуміло що треба оплачувати оренду тощо, але все ж совість треба мати.
А по темі: Інтеренет магазини (немає накрутки для оплати оренди торгового приміщення, як наслідок низькі ціни), сьомий кілометр (половина продукції магазинів саме звідти, навіщо платити більше)...
Усе просто, одну й ту саму футболку, поїздивши по Одесі, можна знайти за абсолютно різними цінами.

ADONIS Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата serg ()
У наш час у магазинах ціни захмарні =) Зрозуміло що треба оплачувати оренду тощо, але все ж совість треба мати.А по темі: Інтеренет магазини (немає накрутки для оплати оренди торгового приміщення, як наслідок низькі ціни), сьомий кілометр (половина продукції магазинів саме звідти, навіщо платити більше)...
Усе просто, одну й ту саму футболку, поїздивши по Одесі, можна знайти за абсолютно різними цінами.
Просто кожен барига ставить різні ціни, спекуляція одним словом...

А по темі одягаюся в ТВЦ "Середньофонтанський", ціни хороші (а точніше високі), але подобається купувати все в одному місці...

Milena Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Усім привіт. Вчора тільки зовсім випадково, натрапила на віп-магазинчик закритого типу. Дівчина сама живе в Італії і продає тут речі італійських виробників.Речі реально суперські.Телефончик можу скинути в приват.

Джан Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Скиньте тел. якщо можна.

Vict Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Я одягаюся в магазині жіночого одягу V&V. Чудовий вибір суконь, відмінна якість!

Agnessa Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Всім привіт! Ось мені теж подобається ТВЦ Середньофонтанський, особливо магазин італійського одягу, OTENTO. Буквально вчора купила там пуховик, ціни нормальні та відповідають якості, ходжу задоволена. Хотіла спитати, може, хто знає ще хороші місця, пишіть, пообговорюємо...

arshak Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
я живу н

Інна Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Багато красивих і недорогих суконь нашого українського виробника Tanita-Romario.

Karyna Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Коли їздили на травневі на яхтах до Греції потрібен був яскравий літній одяг. Пройшлася по місту, все дуже дорого, але багато цікавого знайшла в promod. Зрештою справа закінчилася старим добрим 7им км. biggrin

modnica Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Так, на 7 км. величезний асортимент товару.
  Інтернет магазин 'Модниця'

truestr Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Модниця так

keun_sok Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Усім привіт. Ось не так давно знайшла непоганий сайт, де можна взяти ексклюзивні сукні напрокат - rentabrand.com. Хочу сказати, що такі послуги дійсно дуже зручні для всіх, бо ви зможете мати чудовий вигляд на будь-якому святі.

oly02 Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Тільки 7й та інтернет.

Fiuman Повідомлення # 15
одеський форум
Сержант
Цитата oly02 ()
Тільки 7й та інтернет.
На 7м останнім часом взагалі нічого хорошого не продають. Я собі таку сорочку замовляла через інтернет на сайті uno.ua. У них крім сорочок, ще дуже великий вибір різних спідниць і джинсових штанів.

• Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: