Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто і де одягається?!
Galina Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто і де одягається?! Які магазини та бутіки Вам подобаються?! Де подобається сервіс?! Розкажіть де найкращі місця для шопінгу в Одесі (на Вашу думку).

ADONIS Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата serg ()
У наш час у магазинах ціни захмарні =) Зрозуміло що треба оплачувати оренду тощо, але все ж совість треба мати.А по темі: Інтеренет магазини (немає накрутки для оплати оренди торгового приміщення, як наслідок низькі ціни), сьомий кілометр (половина продукції магазинів саме звідти, навіщо платити більше)...
Усе просто, одну й ту саму футболку, поїздивши по Одесі, можна знайти за абсолютно різними цінами.
Просто кожен барига ставить різні ціни, спекуляція одним словом...

А по темі одягаюся в ТВЦ "Середньофонтанський", ціни хороші (а точніше високі), але подобається купувати все в одному місці...

Karyna Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Коли їздили на травневі на яхтах до Греції потрібен був яскравий літній одяг. Пройшлася по місту, все дуже дорого, але багато цікавого знайшла в promod. Зрештою справа закінчилася старим добрим 7им км. biggrin

Fiuman Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата oly02 ()
Тільки 7й та інтернет.
На 7м останнім часом взагалі нічого хорошого не продають. Я собі таку сорочку замовляла через інтернет на сайті uno.ua. У них крім сорочок, ще дуже великий вибір різних спідниць і джинсових штанів.

Kate Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Ingrid ()
Ура, скоро весна і треба готуватися до нового сезону! Будемо оновлювати одяг у нашому гардеробі. Я цю справу дуже люблю. А в інтернеті чи у звичайному магазині для мене не принципово.
Я теж люблю весну)) Ніби заново народжуєшся.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: