Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ЖІНОЧИЙ ФОРУМ » Загальний жіночий форум » Ультра масаж фонофорезом обличчя в домашніх умовах (масаж)
Ультра масаж фонофорезом обличчя в домашніх умовах
красуня79 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Має бути вихід у світ і треба за мінімальну кількість часу привести обличчя до ладу? Ультрафонофорез обличчя - доволі нова процедура в косметології, яка має омолоджувальний, ліфтинговий, протизапальний і зволожувальний ефект. Цю процедуру відносять до галузі безін'єкційної мезотерапії, що дає змогу досягти приголомшливих результатів.
Фонофорез можуть використовувати люди зі шкірою будь-якого типу.
Також, фонофорез підходить підліткам, які страждають на вугрову хворобу. І ця процедура допомагає впоратися з рубцями і ущільненнями на шкірі. Під час процедури шкіра отримує мікромасаж абомфодренаж. М'язи обличчя підтягуються, створюється ефект ліфтингу. Шкіра прогрівається, насичується киснем і отримує необхідні поживні речовини. Ультразвук ефективно зменшує набряки, активізує регенерацію тканин, чинить протизапальну дію. миттєво освіжає й тонізує шкіру, обличчя набуває відпочилого вигляду. щоб результат був тривалим, треба пройти не менш як 6 процедур, а якщо стан шкіри того вимагає, то й 15. Якщо обличчя землистого
кольору і його вкривають дрібні зморшки, то помітне поліпшення настане через 3-4
процедури. Отриманий результат тішитиме близько півроку, після чого курс можна повторити. Процедура ультрафонофорезу обличчя безболісна, триває до 30 хвилин. На очищену шкіру клієнтки наноситься засіб, який підбирається індивідуально. Вартість від 80 грн. до 120 грн. Тел. 067-27-127-86,066-628-26-60.
 
Одеський форум » ЖІНОЧИЙ ФОРУМ » Загальний жіночий форум » Ультра масаж фонофорезом обличчя в домашніх умовах (масаж)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: