Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Міжнародне шлюбне агентство UkraineSoul
werdagan Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Уже давно збираєтеся завести стосунки з іноземцем, але все ніяк не наважуєтеся? Наше шлюбне агентство UkraineSoul пропонує
вам допомогу в здійсненні ваших планів, представивши найкращих своїх кандидатів з Америки
Ми не тільки підберемо відповідну для вас пару, а й організуємо вашу зустріч у максимально комфортній обстановці.

Наше агентство повністю впевнене в порядності своїх кандидатів, то якщо ви з якихось причин побоюєтеся майбутньої зустрічі за
кордоном, то ми готові створити для вас всі умови для безпечного побачення на території України.
Індивідуальний підхід до окремо взятого випадку - основна перевага нашої організації. Вибір обранця залежить від багатьох
нюансів, починаючи від зовнішніх даних чоловіка і закінчуючи психологічною
сумісністю обох партнерів.

Вважаєте, що мовний бар'єр стане для вас суттєвою проблемою в побудові майбутніх стосунків? Подібні страхи варто
благополучно викинути з голови, оскільки всі наші клієнтки проходять відповідне
навчання. А більша частина "закордонних" обранців всіляко заохочують це
Але навіть якщо пара нам здається ідеальною, саме під час реальної зустрічі вирішується їхня подальша доля. Навіть якщо у вас не вийде
з першого разу укласти шлюб з іноземцем, ви повинні бачити в цій ситуації
і позитивні сторони:

- Ви зможете стати більш впевненою у спілкуванні з чоловіками різного соціального статусу;

- У вас з'явиться чудова можливість вивчити іноземні мови і застосувати їх на практиці;

- Вам випаде приголомшливий шанс кардинально змінити своє мислення і спосіб життя.

Для того, щоб стати клієнтом UkraineSoul, достатньо заповнити анкету на офіційному сайті агентства або надіслати свої дані електронною поштою. Ми також можемо зустрітися з вами особисто або зателефонувати по скайпу.

Контакти:

03056, м.Київ, Ковальський провулок, 19 
Телефони :

+38 067-466-72-18

+38 050-1500-141

Email: support@ukrainesoul.com

Фія Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, для того, щоб стати щасливою, повернувши кохану людину собі, я звернулася
на сайт: Без пробілів - igormag до мага Ігоря Азарова. Іон дуже позитивно вплинув на моє особисте життя, зараз усе добре. Мій
коханий нарешті кинув свою вискочку і зрозумів, що я кохаю його щирою. Тепер
у нас все супер, і я дуже вдячна Ігорю за допомогу, чесно. Якби не він,
не знаю, що я б зробила. А тепер я дуже щаслива, правда. І раджу Ігоря
усім нещасним дівчатам, боріться за своє щастя, все можливо, поки
існують такі хороші маги, як Ігор Азаров. Швидкі результати і гарантія,
я перевірила на собі його роботу, і я задоволена.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: