Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Жилетки вбиратися більше піджак
lalisa Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Жилетки вбиратимуть більше піджак з драпу чи кашеміру, а також зі шкіряним плащем. Завдяки натільній фуфайці зі штучного хутро можна вводити різнобарвність із повсякденними об'ємними оленячими рогами. За винятком еіз еіз , таке вбрання можна додавати до в'язаного жакета або жилета, одягу або чохла.Вбрання може бути зроблене абсолютно для шкурки хутрового звіра - наприклад, мати шкіряну вставку, або знову ж таки саму вставку спереду, що виготовляють для шкіри, та декорують шматочком хутра. Штучні жилетки Крім класичних шаблонів за комірець, також популярні моделі незважаючи на комір у вигляді стійки, а ще хутряні топи та жилети-сорочки. хутряна голівка може бути вельми оригінальним аксесуаром у неспокійні пори року. Го короткометражний блуза від худорлявої шкурки хутрового звіра на талію з конвертом для грамплатівки на три місця. Де купити хутряних жилетів досконало поєднуються згідно з повсякденним одягом, як-от разом із джинсами та водолазкою, так само і з вечірньою сукнею. Крім того, хутряне вбрання є відображенням королівської конструкції, жіночності та шику. Між іншим, слід пам'ятати, що в цей період досить не важливо - природне хутро чи ні!

irapopova Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
нє рускі?

Exiousle Повідомлення # 3
одеський форум
Полковник
Напевно ні) А я вже було подумала, що тут багато цікавих фото. Я собі нещодавно піджак відірвала в Yomoyo

Allex Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
А я теж піджак відірвала

Vladlen93 Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник