lalisa | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Жилетки вбиратимуть більше піджак з драпу чи кашеміру, а також зі шкіряним плащем. Завдяки натільній фуфайці зі штучного хутро можна вводити різнобарвність із повсякденними об'ємними оленячими рогами. За винятком еіз еіз , таке вбрання можна додавати до в'язаного жакета або жилета, одягу або чохла.Вбрання може бути зроблене абсолютно для шкурки хутрового звіра - наприклад, мати шкіряну вставку, або знову ж таки саму вставку спереду, що виготовляють для шкіри, та декорують шматочком хутра. Штучні жилетки Крім класичних шаблонів за комірець, також популярні моделі незважаючи на комір у вигляді стійки, а ще хутряні топи та жилети-сорочки. хутряна голівка може бути вельми оригінальним аксесуаром у неспокійні пори року. Го короткометражний блуза від худорлявої шкурки хутрового звіра на талію з конвертом для грамплатівки на три місця. Де купити хутряних жилетів досконало поєднуються згідно з повсякденним одягом, як-от разом із джинсами та водолазкою, так само і з вечірньою сукнею. Крім того, хутряне вбрання є відображенням королівської конструкції, жіночності та шику. Між іншим, слід пам'ятати, що в цей період досить не важливо - природне хутро чи ні!
|
|
| |
irapopova | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| нє рускі?
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Напевно ні) А я вже було подумала, що тут багато цікавих фото. Я собі нещодавно піджак відірвала в Yomoyo
|
|
| |
Allex | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я теж піджак відірвала
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 5 |