Аиста | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я готова за Фатіму Євглевську поручиться, оскільки вона своїми силами магії довела мені, що ще не все для мене втрачено. Спочатку я, звичайно, в ній сумнівалася, воно й зрозуміло, в Інтернеті зараз стільки розводу з'явилося, я сама два рази попадалася, але коли зайшла на сайт: fatimagiya - мені нарешті пощастило. Фатімасразу побачила мою проблему і без жодної заминки розповіла, що я кохаю хлопця одного, а в нього є інша, але вона може зробити так, що мій коханий буде зі мною. Я повірила. Почали роботу, я дуже хвилювалася, бо реально його кохала. Але через кілька обрядів моє життя дуже круто змінилося. Від подруги я дізналася, що дівчина від нього пішла, а потім він сам почав проявляти ініціативу. Наразі я на свого коханого натішитися не можу, а головне, ми щасливі разом, завдяки Фатімі.
Я готова за Фатіму Євглевську поручиться, оскільки вона своїми силами магії довела мені, що ще не все для мене втрачено. Спочатку я, звичайно, в ній сумнівалася, воно й зрозуміло, в Інтернеті зараз стільки розводу з'явилося, я сама два рази попадалася, але коли зайшла на сайт: fatimagiya. - мені нарешті пощастило. Фатімасразу побачила мою проблему і без жодної заминки розповіла, що я кохаю хлопця одного, а в нього є інша, але вона може зробити так, що мій коханий буде зі мною. Я повірила. Почали роботу, я дуже хвилювалася, бо реально його кохала. Але через кілька обрядів моє життя дуже круто змінилося. Від подруги я дізналася, що дівчина від нього пішла, а потім він сам почав проявляти ініціативу. Наразі я на свого коханого натішитися не можу, а головне, ми щасливі разом, завдяки Фатімі.
|
|
| |
fedorovanyura | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Склалася важка життєва ситуація. Зрадив чоловік і пішов до коханки. Терміново потрібна була допомога мага, екстрасенса, ясновидиці. Переглянула весь інтернет, прочитала купу відгуків про магів. Випадково побачила центр магії по НТВ. Я зателефонувала на гарячу лінію і розповіла про проблему. Мені призначили фахівця і провели діагностику. Після проведеної роботи чоловік повернувся на третій день із речами. Всі мої проблеми як рукою зняло. (Не хочу вдаватися у свої неприємності, у всіх своїх вистачає) від наших проблем страждають насамперед близькі нам люди (в моїй ситуації це діти), зрозуміла на своїх проблемах. Єдине скажу ВІДМІННІ фахівці, найнижчі ціни, з якими зіткнулася під час пошуку, та й ціни всі на сайті, не те що у шахраїв, зручно що прийом дистанційно. У моєму житті все налагодилося дуже швидко, що навіть я не очікувала. Дають дуже хороші, корисні рекомендації. Сайт називається МІСТИК ІНФО особливо для тих, кому дуже погано або заплуталися в житті і не знаєте що робити. Дуже багато безкоштовних ритуалів та обрядів. Сподіваюся і Вам допоможуть!
|
|
| |