Електронні книги
|
|
Дбайлива | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Електронна книга ніколи не замінить справжню, паперову. Тому діткам краще купуйте нормальні книжки! Ось я вже досить довго виписую своїм дітям журнал «Пізнайко», вони від нього задоволені. Завжди є в що пограти, є що почитати. Та ймені журнал також подобається. Приємним є те що журнал на рідній українській мові, так що всім рекомендую
|
|
| |
Наймиліша | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ясна річ, папір - це найкращий варіант, але не у всіх є місце для бібліотеки)
|
|
| |
MissMarpl | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Електронна бібліотека може в одному гаджеті вмістити всі бібліотеки світу. Паперові видання - вчорашній день.
|
|
| |
Дбайлива | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Електронна книга ніколи не замінить справжню, паперову. Тому діткам краще купуйте нормальні книжки! Ось я вже досить довго виписую своїм дітям журнал «Пізнайко», вони від нього задоволені. Завжди є в що пограти, є що почитати. Та ймені журнал також подобається. Приємним є те що журнал на рідній українській мові, так що всім рекомендую
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| я читаю в транспорті
|
|
| |
Міледі | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я люблю паперові книжки, але ціни на них зараз такі... не можу відривати від сімейного бюджету ту суму, яку витратила б на книжки, якби купувала собі друковані видання, адже читаю я багато. Купила телефон мейзу за дуже хорошою ціною і тепер можу читати книжки онлайн, екран великий - усе добре видно.
|
|
| |
julek89 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| корисно
|
|
| |
Лізочка90 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| круто)
|
|
| |
Mellange | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дітям - так, однозначно купувати паперові. А от мені електронні на iPad дуже навіть комфортні, адже економія грошей просто величезна! А що дуже вже сподобається, тоді вже купую в домашню колекцію
|
|
| |
Tutiana | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже зручна штука для тих, хто часто подорожує. Хоча в інших обставинах я теж віддаю перевагу паперовим.
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Я люблю паперові книжки, але ціни на них зараз такі... не можу відривати від сімейного бюджету ту суму, яку витратила б на книжки, якби купувала собі друковані видання, адже читаю я багато.
|
|
| |