Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Жінки-розлучниці інших сімей!
juliav02 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт. У мене така безглузда ситуація. Я живу з молодою людиною вже рік. Вже скажімо так-сім'я (в майбутньому плануємо весілля, зараз вже робимо ремонт у новій квартирі)-загалом все добре, але є одне "АЛЕ" яке мені не дає спокою. Мій молодий чоловік (Макс) зустрічався до мене з однією персоною (заміжньою панянкою). Була в них "любов-морква". Але потім вони розлучилися через ініціативу самого Макса, адже він зрозумів для себе всередині, що це не його кохана людина, і що майбутнього з цією особою в нього не буде (звісно, хіба що секс).
Потім він познайомився зі мною. Закохалися до нестями. Дуже рано стали місці жити. Але ця "колишня ОСОБА" постійно влазила в наше життя (це додавання в друзі мені (ВК), коментарі до фотографій, постійні листи до Макса на кшталт "Мась, ну що ти до сих пір ображаєшся". "Давай зустрінемося". Я і мій молодий чоловік уже заблокували її доступ до нас усіма шляхами.
Слава Богу тут уже півроку від неї ні слуху ні духу. Але все-таки вона знайшла шлях - щоб мені насолити...
 Ми почали займатися таким маленьким сімейним бізнесом - створили сторінку ВК (інтернет-продажі одягу). Все було добре до сьогоднішнього ранку. Тут ця мадам коментує товар у групі. Я зі свого боку розлютилася, а потім кинула її в Чорний список. А потім думаю буду все таки розумнішою - даю назад їй доступ до своєї сторінки. Але ця "СУ.А" заспокоїться не могла і написала мені такого листа: "Люди настільки дурні й обмежені у своїх думках, що думають тільки про те, що вони щось для мене представляють. Розслабтеся, я в цьому світі ціную тільки себе і свою улюблену сім'ю, все інше в цьому світі для мене лише засоби блага. Нерозумно сидіти трудитися і блокувати, піднімися, розправ плечі, підкачай дупу і стань нарешті впевненою в собі."

Поясніть. Може я чогось не розумію - якщо ти любиш свою сім'ю, але при цьому лізеш у чужу. Засіб блага?? ...
Людина пише ці реченням абсолютно протиріччя собі самій.

Дорогі учасниці Форуму. Підкажіть що мені робити. Просто, як і раніше, не звертати уваги?

Malinna Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
люди таким чином самооцінку собі піднімають... не звертати увагу і насміхатися над нею, покажіть свою впевненість у собі

Галина_msk Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Я дуже вдячна магу Бахаті й тому що на світі
ще є люди, які можуть допомогти в скрутну хвилину. Дізналася про африканську
магу Бахаті по ТБ з передачі про магію вуду.Я звернулася по допомогу на сайт(я
знайшла його за відгуками) і мені не відмовили, зі мною спілкувалися дуже ввічливо і без
обману. У мене була ситуація не з легких, від мене пішов чоловік і залишив на мене
дітей, було дуже складно. Працювала з магом Бахаті віддалено за фотографією.  Через деякий час після роботи, яку
проводила Бахаті, до мене повернувся з вибаченнями - мій коханий чоловік. Я дуже
задоволена результатом.

malinka45 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
погано це все

obmenka_od_ua Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Ну й діла

Victor070 Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
люди таким чином самооцінку собі піднімають... не звертати увагу і насміхатися над нею, покажіть свою впевненість у собі

Rigik_Pigik Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Нічого страшного, вона не особливо розумна. У чорний список скрізь
Додано (15.09.2017, 13:59)
---------------------------------------------
Нічого страшного, вона не особливо розумна. У чорний список скрізь

AuraGroup Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Заблокувати і забути.

Elisanda Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
ну нехай тоді своєю улюбленою сім'єю і займається) а то, мабуть, так добре займається, що у неї є час строчити вам безглузді листи))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: