Любителям кіно і телебачення
|
|
Nymeria | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Малюкам - любителям мультиків, татам - любителям кіно, футболу і риболовлі, мамам - тим, хто цікавиться всім на світі!
Продаю вживаний (всього 3 дні) медіаплеєр Aura HD за 750 грн., у зв'язку з переїздом у місцевість без інтернету. З плеєром усе гаразд, новий, без пошкоджень, повна комплектація, гарантія 12 міс. Заміна супутникового тв плюс кіно в онлайні. З недоліків: при першому підключенні довго завантажувався, наступні рази швидше. У мене такого не було, але попереджали, що при збої інтернету буває підвисання картинки (ця проблема пов'язана скоріше з провайдером, ніж з плеєром). При стабільному інтернеті - проблем немає. Переваги: остання версія прошивки, безкоштовно показує близько 200 каналів, є російські канали. Програє файли з флешки. Найбільше радував доступ на інтернет-ресурси, такі як EX.UA і подібні: будь-які фільми, шоу, передачі, мультики в онлайні без реклами. Буваю в усіх районах міста, з доставкою проблем не буде. Якщо є питання - пишіть у приват.
|
|
| |
Dmitriy2 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені подобається дивитися абсолютно різний жанр кіно, але найбільше я люблю новинки кінематографа які тільки нещодавно вийшли. Я можу дивитися їх нескінченну кількість часу.
|
|
| |
Violetta_ | Повідомлення # 3 |
Сержант
| відмінно
|
|
| |
mashuta | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я за новорічні засіла
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Ми з племінником черепашок - ніндзя дивимося)))
|
|
| |
madulinv | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я Гаррі Поттера люблю
|
|
| |
DmitriyKulyabeshko11 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Доброго часу доби! не поганий фільм ще як на мене Султан теж фільм року, що минає, тож новим вважати можна. індійці справді йдуть урівень із голлівудом і навчилися знімати гідні фільми, а гарна якість лише додає емоцій, можна у себе вдома прям кінотеатр зробити)
|
|
| |
sara27 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У нас був ще старий радянський телевізор, але задоволення від перегляду програм на такому нульове, тепер ми придбали новий телевізор самсунг з функцією смарт тв, що б дивитися новинки кіно прямо з інтернету, а то на компі не так зручно. Останній фільм який ми подивилися був "Чому він?" Дуже смішний і веселий фільм.
|
|
| |
shantispa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| дуже сподобався фільм Красуня і Чудовисько з Еммою Вотсон .... такий милий і ніжний))
|
|
| |
malinka45 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| обожнюю кіно
|
|
| |
Лізочка90 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| я люблю)
|
|
| |
Chernika | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Класно дивитися в хорошій якості на хорошому екрані. У нас телевізор Самсунг 55 дюймів і роздільна здатність 4К. Це щось! Коли купили намилуватися не могли) Дуже класно на такому екрані дивитися фільми про космос. Той же Інтерстеллар або Гравітацію. Зовсім інші відчуття.
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Всім доброго часу доби, а мені дуже подобаються фільми в жанрі фантастика, особливо сподобалися фільми про трансформерів. Я нарешті дочекався виходу нової 5 частини, можу сказати, що в деяких моментах, таких як, наприклад, спецефекти, вона мені сподобалася більше, ніж попередні...
|
|
| |
Nila-O | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| "Дім дивних дітей" Фентезі/Драма, мені сподобався.
|
|
| |
Darinka2107 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Серіал Ігри престолів до остраху цікавий і затягуючий
|
|
| |